Цей квітень подарує Рибам багато енергії та нових ідей / фото rabstol.net

Пройшла перша чверть року, а разом з нею і період перебудови і підготовки. У квітні потужно і починають стрімко розвиватися основні тенденції та енергії цього року. Всім знакам зодіаку потрібно зібратися, зосередитися і остаточно визначити свої цілі і завдання. А приступати до їх виконання потрібно з другої тижні цього місяця — тоді результати квітня будуть на подив вражаючими і яскравими.

Астролог Лілія Романова підготувала гороскоп на квітень для всіх знаків Зодіаку, передають "Вєсті".

Овен

Відео дня

Люди, що народилися під цим сузір'ям, в квітні будуть сповнені рішучості діяти. Але їм не треба поспішати і підхльостувати себе, щоб не втратити всю свою енергію на старті. Головне для Овнів — правильно розподілити свої сили і прислухатися до того, що їм радять оточуючі. Їм також треба стежити за своєю мовою і не вступати в полеміку з начальством.

Телець

Для Тельців прийшов час розслабитися і просто поспостерігати за тим, що відбувається. За останній час в житті представників цього знаку багато чого змінилося. У першу чергу це стосується найближчого оточення. Тельцям потрібно оцінити нову розстановку сил і правильно зорієнтувати себе в нових обставинах.

Читайте також69-річна Алла Пугачова прийшла на шоу в стильному вбранні і зачарувала квітучим поглядом (фото)

Близнюки

Багато Близнюки в цьому місяці будуть намагатися "бігти попереду паровоза". Така тактика допоможе їм встигнути більше інших і значно просунутися по кар'єрних сходах. Людям, які прийшли у світ під цим сузір'ям, потрібно вчасно помічати бажання і можливості інших людей і намагатися не надто вириватися вперед, інакше це може обернутися проти них. А в цілому квітень для Близнюків — час удач і перемог!

Рак

У Раків в цьому місяці на перше місце виходять сім'я і любов. Основне, чого їм потрібно приділити увагу, це налагодження теплих і довірчих відносин зі своєю половинкою, батьками і дітьми. При цьому Ракам треба з любов'ю і довірою ставитися до самих себе. Без цього досягнення гармонії і взаєморозуміння з іншими людьми неможливо. Подорожі та відпочинок для Раків в цьому місяці теж в пріоритеті.

Лев

Представники цього знака в квітні будуть оточені захопленим увагою з боку інших знаків зодіаку. Для того щоб встигнути все і скрізь, Левам необхідно чітко планувати свій час і виділяти пріоритетні напрямки. Але всього не встигнеш і для всіх хорошим не будеш — цю думку Левам потрібно весь час тримати в голові і не намагатися осягнути неосяжне. В кінці місяця Львів запросять у гості, і це запрошення краще з радістю і вдячністю прийняти.

Діва

Якщо Діви продовжать діяти за раніше наміченим планам, то все у них буде вдаватися добре і вчасно. Дівам, особливо чоловікам, у квітні не варто піддаватися тиску з боку і припиняти спроби втручання в їхні справи. Якщо представники цього знаку з мудрістю і доброзичливістю будуть відстоювати свої кордони, то результати цього місяця їх приємно здивують, а також надихнуть на нові грандіозні плани і подвиги.

Терези

У квітні для Терезів головне — закріпити успіх. Вони багато чого досягли на початку року, і тепер їм потрібно не збавляти темп, але і не перенапружувати себе та інших. Терези звикли дуже прискіпливо й уважно ставитися до нюансів відбувається. Але зрозуміти їх в цьому і оцінити їх зусилля можуть далеко не всі. Терезам потрібно простіше ставитися до того, що не всі люди поділяють їхні погляди. Спокійно займайтеся своїми справами — і успіх не змусить себе чекати.

Скорпіон

У той час як більшість людей будуть прагнути до активної діяльності та спілкування, Скорпіони відчують, що поспішати не треба — все відбувається в термін, тоді, коли потрібно. Представники цього знаку відчують прилив сил ближче до середини місяця, і саме тоді їм не варто втрачати час і зволікати. Для Скорпіонів в цей час відкриються прекрасні можливості для великих придбань і вигідних інвестицій. При цьому їм потрібно не забувати "інвестувати в себе": навчання, відпочинок і здоров'я.

Стрілець

Стрільці в квітні будуть проявляти себе як непосиди і бешкетники в хорошому сенсі цього слова. Вони будуть жартувати, сміятися, радіти життю, але при цьому не забувати заробляти гроші і правильно їх витрачати. Поруч зі Стрільцями буде весело, тепло і затишно іншим знакам зодіаку. Цей місяць подарує багатьом з них звільнення від давніх проблем, які їх обтяжували довгий час. Стрільцям потрібно налаштуватися на позитив, і вони його отримають і в матеріальному, і в духовному прояві.

Козеріг

Представникам цього знака в квітні в першу чергу потрібно зайнятися затишком і порядком в їх квартирі та іншою нерухомістю — будинок, дача, земля. Оформлення документів, наведення порядку в рахунках, ремонт, добудови і перебудови, продажу і покупки... Все це буде основним наповненням цього місяця для Козерогів. При цьому їм потрібно проявляти достатньо любові й тепла стосовно тих людей, які їх оточують і поділяють їх повсякденні турботи. А також Козерогом потрібно проявляти достатньо уваги до свого здоров'я, зовнішності та іміджу.

Водолій

Фінанси і грошові справи будуть виходити для Водоліїв в цьому місяці на передній план. У багатьох з них будуть пертурбації на службі і зміна їх статусу як працівників. Водоліям не треба боятися змін — будь-які новації підуть їм на користь, якщо вони самі цього захочуть. Паузи в роботі, які можуть виникнути, найкраще заповнити відпочинком і самопізнанням. Велику користь Водоліям принесе спілкування з молодшими членами їх великої родини — маленькими дітьми, онуками, племінниками і навіть малюками їх друзів.

Риби

Цей квітень подарує Рибам багато енергії і нових ідей. Представникам цього знаку не треба відкладати до нових віників реалізацію своїх планів. Але Рибам потрібно займатися тільки тим, у чому вони точно впевнені, і ні в якому разі не ризикувати даремно. Якщо Риби на початку місяця будуть стикатися з перешкодами і неприємними людьми, це треба сприймати як уроки і підказки і робити з цього правильні висновки. На кінець місяця Рибам потрібно запланувати відпочинок в спокійній і доброзичливій обстановці.

Як повідомляв УНІАН, астролог попередив українців про небезпеку в день виборів.