З'явився гороскоп на тиждень / фото ТСН

На цьому тижні переходить у зворотний рух ще одна планета, що впливає на глобальні суспільні процеси. 24 квітня головний чистильник Плутон починає свої потужні процеси трансформації зовнішніх і внутрішніх ресурсів. Його завдання — знищити і переробити те, що заважає нашому розвитку, відродити прогресивні життєздатні процеси. Відбувається це незалежно від нашої волі і бажань, часто — за допомогою впливу зовнішньополітичних подій і природних явищ.

Завершиться період ретроградності 3 жовтня. Протягом всього цього часу у нас буде можливість ще раз переосмислити свої найбільш значущі і часто болючі теми, щоб наповнити їх новим життям, передає "ТСН".

Читайте такожГороскоп на тиждень 22-28 квітня: коли найнебезпечніший день і чого потрібно унікати

Відео дня

Перегляд наших фундаментальних цінностей — це процес не одного дня. Але революційне оновлення основ передбачає стрімкість і несподіванка. Саме на цьому тижні Сонце з'єднається з планетою змін Ураном. Станеться це 23 квітня, але вплив буде помітно протягом усього тижня.

Той з нас, хто любить шокуючі новини, раптові дії, несподівані розв'язки, безумовно, повеселиться. Люди неординарні, з науковим складом розуму, з нестандартним поглядом на речі відчують творчий заряд і приплив радості. А для тих, хто цінує звичний уклад життя і стабільність, можуть бути вражені, ну, або перебувати в не найкращому стані духу.

Але, мабуть, найбільш відчутне планетарний вплив ми можемо відчути в результаті взаємодії активного, бойового Марса з зануреним в себе Нептуном. Ці дві енергетично антиподні планети 27 квітня плюс-мінус кілька днів будуть перебувати в стані гострого конфлікту. В таких випадках самі вдячні заняття — творчі, де в художній формі ми зможемо реалізувати найсміливіші і дивні бажання.

У повсякденних ж справах багатьом з нас, особливо чоловікам, можуть нашкодити спалахи люті, неадекватні реакції, гучні скандали, загострення невротичних хвороб. Будьте особливо уважні, приймаючи важливі рішення в бізнесі, під час ділових переговорів, виконуючи фізичну роботу. Контролюйте свої реакції, перебуваючи за кермом.

ВАЖЛИВІ ДНІ ТИЖНЯ

Час інтересу до проблем суспільства, подорожам — 22 і 23 квітня.

Час емоційної стриманості, строгості, тенденції до порядку, відповідальності, обов'язковості — 24, 25 та 26 квітня до обіду.

Час нових ідей і починань, підйому почуттів, неформального спілкування та творчості — з 26 по 28 квітня.

Періоди, коли справи пройдуть марно: 23 квітня з 14-43 до кінця дня; 26 квітня — до 12-27; 28 квітня з 12-43 до кінця дня.

Період оптимізму, радості, активного спілкування — 22 і 23 квітня. Будьте уважні ввечері 22 квітня: зайва імпульсивність може призвести до необдуманих вчинків. Екстравагантні вчинки можуть мати неприємні наслідки.

Гармонійний день з елементами інтелектуальної і чуттєвої дисгармонії — 24 квітня. Сьогодні вдалий день для розв'язання практичних питань. Але слід мати на увазі: в першу половину дня можуть емоційно напружувати контакти з жінками, після обіду — виникнути затримки з інформацією і труднощі зі спілкуванням.

Емоційно нестабільний день — 27 квітня. Сьогодні важливо контролювати емоції. Є небезпека обману. Не зловживати алкоголем.