Астролог розповів, кому загрожує небезпека у травні / фото з відкритих джерел

Астролог Влад Росс склав гороскоп на травень-2019 і назвав головних невдах місяця.

У коментарі "Главреду" він назвав чотири знаки Зодіаку, яким слід бути обережними цього місяця.

Гороскоп Рак - 1 місце

Ракам буде не щастити найбільше. В їхній зодіакальний знак у другій половині місяця увійде Марс, що означатиме ламання долі й підвищену небезпеку травмування. У Раків будуть можливі несприятливі та небезпечні для них ситуації: наприклад, йшов-йшов по вулиці – зламав ногу, або цегла на голову упала... Крім того, у Раків можливі руйнівні взаємини в сім'ї, шлюбі, тому зросте небезпека розлучення. Також можлива втрата земельної ділянки та махінації, пов'язані з купівлею нерухомості.

Відео дня

Гороскоп Козеріг - 2 місце

У Козерогів у травні можливе жорстке протистояння іншим, висока конфліктність, труднощі в комунікації. Козерогам краще утриматися від поїздок в інші країни, оскільки там на них неодмінно будуть чекати великі проблеми. Краще представникам цього знаку не кидатися і нікуди не їздити, а залишатися в Україні, в тому місці, де вони живуть.

Читайте такожГороскоп на травень для всіх знаків Зодіаку: кому астрологи прогнозують везіння, а на кого чекає катастрофа

Гороскоп Терези - 3 місце

На представників цього знаку теж чекає складний період. Терези ризикують у травні посваритися з чоловіком (або дружиною), аж до розлучення. Тому їм краще сприймати все спокійніше. Також на Терезів можуть чекати нещасні випадки, пов'язані з хімічними речовинами або водою. У Терезів велика загроза утоплень, тому їм потрібно бути дуже обережними на водоймах! Також у Терезів можуть виникати суперечності з колегами і начальством, бо на роботі треба бути дуже уважними.

Гороскоп Овен - 4 місце

Над Овнами в травні нависне серйозна загроза несподівано збанкрутувати, прогоріти. Овни – це, як правило, ризиковані люди. Ось і в цьому місяці вони можуть вигадати якусь справу, але результат їх не потішить. Тож травень для Овнів буде складним, з крутими поворотами подій, насамперед – в плані фінансових і грошових справ. Овнам краще не ризикувати. Крім того, у представників цього знаку Зодіаку можливі різні несподівані ситуації із сусідами і родичами: вони можуть посваритися, серйозно посперечатися або просто втратити взаєморозуміння.

Також Влад Росс склав гороскоп для всіх знаків Зодіаку на травень і назвав головних щасливчиків місяця.