Астролог прокоментував небезпеки дати інавгурації / фото УНІАН

На думку астролога, якщо інавгурація обраного президента України Володимира Зеленського відбудеться 19 травня, "його оцінки будуть авантюрними і емоційними".

Про це "Обозревателю" розповів астролог Олександр Валентинович.

За його словами, "що б не сталося 19 травня, воно буде мати дуже оптимістичні тенденції".

Відео дня

Читайте такожГороскоп на тиждень 6-12 травня: астролог назвавши небезпечні дні

"Коли Місяць іде на Юпітер, особливо у Стрільці, всім здається, що море по коліно і все буде добре. Вона дає віру в майбутнє, багато оптимізму і в якомусь сенсі настрої", - заявляє астролог.

Водночас він зауважив: "Як це відіб'ється на соціальному плані або на результаті, сказати складно".

За словами астролога, "все, що не буде розпочато в цей день, у контексті ментальності, логіки і розуму, інтелектуальної діяльності, розрахунок результату буде суб'єктивним і підкорятися особистій харизмі людини, на якого робиться ставка. А вибір і оцінки будуть авантюрними і важко передбачуваними. Коли потрібно буде естетично, вміщувати або емоційно оцінити ту чи іншу ситуацію".

Астролог вважає, що, якщо інавгурація Зеленського буде призначена на 19 травня, "його оцінки будуть авантюрними і емоційними".

"Більше того, людина не буде сприймати їх адекватно. Йому здаватиметься, що все добре, що він все правильно оцінює і правильно приймає рішення, але насправді це будуть судомні рішення в плані етики, естетики та якісної оцінки", - вважає він.