З'явився гороскоп на тиждень 10-16 червня / фото rabstol.net

10-16 червня — найбільш напружений період цього місяця, кажуть астрологи. Актуальні події тижня торкнуться проблеми краху авторитетів, враженого самолюбства, страхів і невпевненості у власних можливостях. Розпочнеться період соціальних напружень, протидії особистості і влади. Це стосуватиметься Овнів, Близнюків, Раків, Львів, Дів, Терезів, Стрільців, Козерогів.

Ми будемо серйозно стурбовані кар'єрними питаннями, а також сімейними та житловими проблемами. У пошуках виходу з важких ситуацій ми можемо бути втягнуті в помилкові стосунки або довіритися порожнім обіцянкам. Є небезпека бути неправильно зрозумілим або обдуреним, йдеться в астропрогнозі Наталії Ульянкіної для ТСН.

Читайте такожАстролог назвавши знаки Зодіаку, яким зірки обіцяють казковий успіх у червні

Відео дня

В емоційному плані та особистих стосунках настав час легкості, мінливих настроїв, бажання різноманітності й новизни. При цьому ми можемо бути втягнуті в ілюзорні стосунки. У найближчі кілька днів не варто переоцінювати нові знайомства, навіть незважаючи на те, що 13 та 14 червня ви можете бути кимось прямо-таки зачаровані.

Ділова та інтелектуальна активність змусить нас приймати доленосні рішення. Ми можемо опинитися перед необхідністю підкорятися волі державних, владних, бізнесових структур або тих, хто стоїть над нами — в основному, це стосується професійної та бізнес-сфери.

Творча сфера також дуже сильна на цьому тижні. Якщо у вас є бажання і можливість реалізовуватися за допомогою художніх засобів, небесні енергії відкривають для цього животворний потік. Чутливість, багата уява, інтуїція, візуальні здібності особливо яскраво будуть проявлятися наприкінці цього тижня і протягом наступного.

Гороскоп: Важливі дати тижня

Період світського спілкування, інтересу до свого партнера та інших людей, до мистецтва і культурних заходів — 11, 12 червня.

Період чуттєвих переживань, інтенсивної роботи, інтересу до сексуальних і фінансових тем — 13, 14 червня.

Період оптимізму, соціальної, інтелектуальної та духовної активності — 15, 16 червня.

Читайте такожГороскоп на червень: астрологи попередили про небезпечний період

Важкий день — 10 червня. Емоційна нестабільність. Особливих зусиль потрібно буде докладати Близнюкам, Стрільцям, Дівам, Рибам, Ракам, Козерогам.

Жіночий день — 11 червня. Цей день добре використовувати для приємного і чуттєвого спілкування. До обіду дружать обидві жіночі енергії, тому жінкам сьогодні легко знайти спільну мову.

День підвищеної обережності — 14 червня. У цей день висока ймовірність травматичних ситуацій. Будьте уважні!

День несподіванок, але й чудес — 16 червня. Сьогодні, напередодні повного місяця, ми будемо налаштовані на виплеск почуттів. Можуть розбиватися крихкі речі й надії.

Дні, коли не слід починати нові справи й підписувати важливі угоди

10 червня з 14:01 до кінця дня.

12 червня з 17:15 до кінця дня.