З'явився гороскоп на тиждень / фото slovofraza.com

З'явився гороскоп Павла Глоби на тиждень з 10 по 16 червня 2019 року.

Серед щасливчиків тижня, 10-16 червня, астролог виділив Овнів, Близнюків, Раків, Терезів, Скорпіонів і Козерогів, пише SlovoFraza.

Овен

Овнам вдасться чудово відпочити на вихідних. Це будуть прекрасні два дні, в які енергетика зірок виявиться на висоті. На тижні Овнам пощастить і в коханні — можна буде фліртувати, ходити на побачення і знайомитися. Зірки позитивно вплинуть на стосунки Овнів з другою половинкою, батьками, дітьми та іншими родичами.

Відео дня

Близнюки

На думку астролога, цього тижня настає ідеальний час для будь-яких перетворень у житті Близнюків, включаючи перетворення зовнішності. Астролог радить не боятися різних справ, проблем. Потрібно без страху й докорів братися за все, за що пропонує братися доля. На роботі та у коханні представникам цього знаку буде потрібна максимальна залученість у процес.

Рак

13, 14 і 15 червня — три дні максимально сприятливого впливу зірок і планет на життя Раків. Це будуть прекрасні дні для будь-яких справ. Провести їх можна й навіть потрібно так, як хочеться, не слухаючи порад. Комусь потрібно побути на самоті, комусь захочеться побачитися з друзями. Кінець тижня — ідеальний час для будь-яких справ.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку

Терези

Максимально позитивними зірки будуть на вихідних. У ці два дні на Терезів очікують великі зміни у всіх сферах життя. Також стати більш успішними Терезам допоможе зміна обстановки, відрядження. На вихідні краще присвятити себе відпочинку і романтиці.

Скорпіон

Цього тижня Скорпіонам вдасться знайти своє призначення. Для цього потрібно лише бажання і трохи часу. У цих людей очікується якийсь духовний розквіт, який допоможе позбутися страхів, невпевненості, комплексів. І в коханні, і в справах на роботі це матиме вкрай позитивні наслідки.

Козеріг

У Козерогів тиждень буде дуже сприятливим і позитивним у будь-якому плані. Це дуже гарний час для романтики, нових знайомств, зміни обстановки, зміни роботи, початку нових проектів. Це час задоволень і насолоди.