З'явився гороскоп на останній тиждень червня / фото СТБ

Раків цього тижня чекає на диво, а на Риб — спокуса, йдеться в астропрогнозі.

Астрологи розповіли "Фактам", що чекає на кожен зі знаків Зодіаку на цьому тижні, 24-30 червня.

ОВЕН. Те, що ще недавно здавалося нездійсненною мрією, цілком може статися найближчим часом, тож будьте готові до змін у своєму житті. На особистому фронті не виключені любовні пригоди, однак не варто втрачати голову.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. Ваші запити зростають. Це означає, що ви повинні бути жорсткішим і вимогливим до самого себе. Зірки не рекомендують планувати на майбутній період фінансові питання, краще зайнятися чимось менш ризикованим.

БЛИЗНЮКИ. Будьте готові до того, що доведеться піти на компроміс у важливій справі, хоча ви були майже впевнені у тому, що подібне неможливо. Маєте всі шанси піднятися на вищу сходинку кар'єрних сходів.

РАК. Досить імовірно, що несподівана ситуація, в якій опинилися, змінить перебіг справ у кращу сторону. Це зайвий раз підтверджує, що дива на світі все-таки бувають. Проявіть додаткову турботу про дітей та родичів старшого віку.

ЛЕВ. Зайва емоційність далеко не завжди буває виправдана, в чому ви переконаєтеся на власному досвіді. Не поспішайте довіряти малознайомим людям якісь секрети та плани на майбутнє. Поспішні рішення не принесуть очікуваного результату.

Читайте такожАстролог назвали три знаки Зодіаку, на яких чекають зміни до кінця червня 2019

ДІВА. Не озирайтеся назад, живіть справжнім - й тоді ніякі непередбачені обставини не застануть вас зненацька. Перш ніж виступити з критикою на адресу колег, добре подумайте, чим це може обернутися для вас.

ТЕРЕЗИ. Маєте всі шанси для того, щоб відмінно зарекомендувати себе в трудовому колективі, будучи яскравою, неординарною людиною. Будь-яка дрібниця може виявитися суттєвою, тому ігнорувати її не варто. Уникайте необачних рішень.

СКОРПІОН. На ставлення до професійної діяльності слід звертати більше уваги, оскільки від цього залежить і матеріальна винагорода. Намагайтеся не хапатися за безліч питань одразу, зосередьтеся на чомусь головному.

СТРІЛЕЦЬ. Вирішувати проблеми за допомогою сили й створення конфліктних ситуацій - один з найгірших варіантів. Вам явно не варто вдаватися до подібного. Щоб зробити вибір, необхідно діяти спокійно, обдумано, покладаючись на власну інтуїцію.

КОЗЕРІГ. Досить продуктивний період очікує на вас. Чим активніше, гнучкіше і дипломатичніше будете себе проявляти, тим кращих результатів досягнете. Прекрасний час для тих, хто вирішив дати бій шкідливим звичкам.

ВОДОЛІЙ. Не виключена небезпека повторити власні помилки. Тому, приступаючи до нової справи, проаналізуйте всі свої недоліки й недоробки. Прекрасний період для тих, хто хоче зайнятися вивченням іноземних мов.

РИБИ. Не дозволяйте спокусі збити вас зі шляху істинного. Дотримуйтесь встановлених норм і правил поведінки. Приймаючи рішення, порадьтеся з близькими або друзями, яким довіряєте.