Овнів чекає прекрасний період / фото slovofraza.com

Гороскоп любові і відносин на літо 2019 для всіх знаків Зодіаку від відомого астролога Павла Глоби підкаже, кому належить зустріти свою другу половинку або ж вдихнути у вже існуючий роман більше пристрасті. Амурні питання безперечно у кожного вирішуються індивідуально, однак зірки і розташування планет іноді здатні створювати дуже вдалі умови для дій і підштовхувати в потрібному напрямку. Особливо тих, хто не проти підказок.

Астролог виділив кілька знаків Зодіаку, кому зірки особливо прихильні в любовних справах цим літом. Згідно з його прогнозом, щасливчиками стали Овни, Діви й Терези, пише "РБК Україна".

Овен

Для народжених під сузір'ям Овна літній період 2019 року є особливо вдалим на амурном фронті. Головне, радить астролог, якщо ви ще в пошуку тривалих відносин, не намагатися форсувати події і не фліртувати "наліво і направо", що тільки здатне відлякати другу половинку. Намагайтеся просто бути собою, щоб у властивих Овнам стійкості та цілеспрямованості легше було б розгледіти основна запорука міцних відносин - надійність, а значить і вірність. Після закінчення "сезону" ретроградного Меркурія особлива енергетика Овнів, ніби магніт, здатна притягувати людей і розпалювати до вас інтерес - і тут важливо не пропустити знаки уваги з боку і проявляти відкритість, а особистий шарм і чарівливість посилить сприятливе враження про вас.

Відео дня

Читайте також"Зірки не обіцяють нічого хорошого": астролог склав гороскоп Ангелі Меркель

Також зірки у другій половині серпня обіцяють Овнам несподівані і приємні зустрічі, тому не варто відмовлятися від ліпшій можливості відправитися у відпустку або на відпочинок - тут і нові обличчя, і релакс перед осіннім насиченим працями періодом. Якщо ж на роботі вас не відпускають "розвіятися", то просто більше виходите у світ і шукайте нові знайомства. Є особливо високі шанси зустріти вересень, вже зав'язавши відносини з близькою людиною.

Діва

У Дів літо 2019 року прогнозується бурливим і пристрасним, зірки обіцяють з серпня море позитивних емоцій на любовному поприщі. Для початку роману у народжених під цим знаком Зодіаку ширше відкривається "вікно можливостей", тому одиноким варто підготуватися до найкращої самопрезентації і більше приділяти увагу своїй зовнішності, бути у формі - зустрічають-то по одягу.

Астролог також радить тим Дівчатам, у яких вже є пара, бути готовими до серйозних пропозицій або до переходу відносин на інший рівень.

Терези

Для представників знаку Зодіаку Терези цей літній період повинен стати дуже вдалим у сфері любовних відносин. Зірки обіцяють тим, хто ще не зустрів собі пару або раніше розлучився зі своєю другою половинкою, нарешті розвернутися в потрібному напрямку і знайти її. Ну а тим Ваг, у яких кохана людина вже є, астролог говорить про високу ймовірність емоційно сплеску в серпні - іншими словами можна роздути справжнє полум'я з запаленого вогника любові.

Почати новий роман вже до закінчення літа або зміцнити існуючий допоможе природне для Терезів вміння знаходити гармонію у спірних питаннях, чимось жертвувати інший раз, але неодмінно отримувати від цього вигоду і купувати навіть більше. Вроджена виваженість Терезів і неконфліктність притягує інших людей і надає їм відчуття впевненості - а це відмінний "двигун" для зміцнення відносин, адже бути поруч з такими людьми завжди приємно.