Астрологи розповіли, що віщують зірки кожному знаку зодіаку / фото: depositphotos

Аби не упустити великі можливості, які, за прогнозами астрологів, відкриває перед вами гороскоп на 29 липня, не відкладайте свої справи на потім. Не шукайте виправдань ліні і безініціативності, а рішуче візьміться за справу, адже те, що ви зможете здійснити 29 липня, на наступний день вам може виявитися вже не під силу. Зірки підказують: якщо ви зумієте подолати інертність цього дня, він може відкрити перед вами нові дивовижні перспективи. Це стосується і роботи, і грошей, і любові, і навіть здоров’я.

Сьогодні взаємозв'язок Місяця і Меркурія позбавляє ситуацію стабільності. Стане в нагоді гнучкість, почуття гумору. Вранці Місяць у Близнюках без курсу спровокує неуважність, паузу в справах, відсутність потрібних людей. У другій половині дня Місяць у Раку посилить чутливість і вразливість, ускладнить сприйняття жартів. Можливі капризи, непорозуміння, коливання, дивні бажання, несподівані повороти подій, парадоксальні рішення.

Саме цього дня як ніколи актуальна фраза: «моє здоров’я - в моїх руках». Ваш настрій на одужання може творити чудеса, діючи краще за будь-які ліки, пише 1001goroskop.

Відео дня

Овен

У Овна день пройде без особливих подій і потрясінь. Поточні справи не викликатимуть ентузіазму, а з усіх розваг він віддасть перевагу лежати на своєму улюбленому дивані. Що ж стосується домашніх турбот, то їх Овну захочеться відкласти на якийсь час. І дарма, бо 29 липня ці справи не забрали б у нього занадто багато сил. А ось «якийсь час» може так ніколи і не наступити.

Телець

День у Тельця обіцяє пройти цікаво і з користю! Якщо не сидіти склавши руки, 29 липня Телець може зробити стільки всього, що залишиться лише дивуватися. Навіть незвична непосидючість, яка охопить його цього дня, не зможе йому завадити. Вона проявиться лише в тім, що Телець буде здатен швидше, ніж зазвичай, довести будь-яку справу до кінця, щоб тут же взятися за нову.

Читайте такожГороскоп на серпень: яким знакам Зодіаку зірки обіцяють успіх, а кому не пощастить

Близнюки

Найвдалішим рішенням для Близнюків буде відпочинок і релаксація. І забудьте про тих, хто закликає до відпочинку активного! 29 липня тільки м’який диван або в крайньому разі затишне крісло. А з усіх розваг найкращими будуть зомбоящик та улюблена книга. Що ж стосується активного відпочинку, то для нього у Близнюків ще буде час в інші дні.

Рак

Будь-які починання Рака 29 липня обіцяють бути дуже успішними! Можливо, його дивуватиме інертність оточуючих, але Рак зуміє знайти потрібні слова, щоб розгойдати їх і запалити своїми ідеями. Однак особливо добре вдаватимуться сьогодні Раку ті справи, які залежать від його особистої ініціативи й енергійності. Що ж стосується інертності оточуючих, то й Бог із нею – конкурентів буде менше.

Лев

Найкраще, що може зробити Лев, – це зайнятися якоюсь творчістю. Адже зосередитися 29 липня на поточних справах йому буде складно. При цьому потяг до творчості цілком можна поєднати з чим-небудь корисним. Наприклад, зайнятися дизайном власної квартири, а заодно і зробити прибирання в будинку.

Діва

Діві може спасти на думку чимало оригінальних, нестандартних ідей. Вони будуть не просто відрізнятися несподіваними поворотами логіки, а й виявляться напрочуд правильними й перспективними. Взагалі 29 липня у Діви буде однаково добре працювати і логіка, і інтуїція. Причому інтуїція знайде таку ж чіткість, як і звичайне мислення.

Терези

У Терезів день перекладання папірців – нічим іншим їм займатися, найімовірніше, не захочеться. Зате перекладати і сортувати папірці у Терезів виходитиме віртуозно! З цієї причини найкраще, що можуть зробити 29 липня Терези, – це не сперечатися із зірками, а використовувати день, аби без зайвого поспіху навести лад у власній бухгалтерії, рахунках та інших паперових справах.

Скорпіон

Найкращим рішенням для Скорпіона буде присвятити день якомусь хобі. На жаль, розгойдатися на що-небудь потрібне, але нецікаве, Скорпіону буде надто складно. А ось у справах, що викликають у нього інтерес, результати обіцяють бути приголомшливими! Тож вибір у Скорпіона 29 липня небагатий: або заснути за важливими, але нудними справами, або витратити день на те, що йому дійсно подобається.

Читайте такожАстролог розповів, що чекає на кожен знак Зодіаку до кінця липня

Стрілець

Ворогам і недоброзичливцям Стрільця можна лише поспівчувати! Всі хто цього дня стоять у Стрільця на шляху, ризикують зазнати великих втрат. Винахідливість Стрільця 29 липня здатна дуже допомогти йому не лише обійти будь-які хитромудрі пастки, але й розібратися зі своїми противниками ефективним і при цьому не найгуманнішим способом.

Козеріг

Зірки гороскопу, якщо до чогось і схиляють Козерога 29 липня, так це до ліні й підвищеної сонливості. Сонний стан може переслідувати його до самого вечора. Якщо Козеріг не знайде в собі сили збадьоритися і налаштуватися на активність, день так і мине без користі. Спробуйте з ранку випити зайву чашку міцної кави. Ну, а якщо не допоможе – тут уже нічого не вдієш!

Водолій

День у Водолія обіцяє бути доволі вдалим – будь-які справи в його руках будуть вдаватися. Водолій здатен здивувати оточуючих як своєю енергійністю, так і підвищеною кмітливістю. Іншими словами, день настільки сприятливий, що було б нерозумно витратити його на дрібниці. 29 липня вам по плечу взятися за дійсно великі справи!

Риби

Зірки гороскопу щедро наповнюють Риб спокійною упевненістю в собі. День обіцяє складатися неквапливо і без особливих потрясінь. Якщо ж Риби бажають чогось більшого, то тут усе залежить від їхньої ініціативності. Можна, наприклад, організувати якийсь захід або вечірку. Якщо 29 липня у вас вийде розгойдати оточуючих, вони довго ще будуть вам вдячні за отриманий позитив.