Правильно обрана для весілля дата, твердять астрологи, визначить усе майбутнє подружнє життя / фото: ratatum.com

Серпень вважається найпопулярнішим літнім місяцем для весілля. Це обумовлено ​​низкою чинників – тут і прекрасна сонячна, не надто спекотна погода, і різноманіття квітів та фруктів, які можуть стати окрасою весільного торжества, і "оксамитовий" сезон для відпочинку, що передбачає вдалий і гарячий медовий місяць.

Читайте такожЛюбовний гороскоп на серпень: астролог назвав 3 знаки Зодіаку, яким пощастить

Перед молодятами лише стоїть питання призначення дати весілля. Адже вибір дня для одруження – запорука сімейного щастя майбутньої сім’ї. Навіть затяті скептики, обираючи дату одруження, беруть до уваги астрологічні прогнози, а також народні повір’я та прикмети.

Відео дня

Місячний календар на серпень 2019 року допоможе Вам визначити фазу Місяця, положення цього небесного тіла в знаках Зодіаку, а також місячний день та його вплив на весільні торжества в серпні, а отже – обрати вдалу для укладення шлюбу дату.

Як обрати найбільш вдалі у серпні дні для одруження

У серпні 2019 року закохані пари, які прагнуть поєднати свої долі в щасливому і вдалому союзі, заручившись при цьому прихильністю зірок, згідно із порадою астрологів, мають обрати дату серед перших днів місяця, коли найбільш виражений вплив зростаючого Місяця.

Далеко не кожен день, згідно із місячним календарем, підходить для весільної церемонії / фото: svadbalist.ru

Спадаючий місяць, навпаки, здатен привнести навіть у найбільш гармонійний союз сварки та негаразди, спровокувати у стосунках розкол.

Звісно ж, ці рекомендації слід також проаналізувати з точки зору впливу Місяця на конкретні знаки Зодіаку закоханих. Однак, загальні сприятливі дні цього місяця все ж можна виділити.

Сприятливі дні для весілля у серпні 2019

Найбільш вдалими днями для весілля в останній літній місяць є 8, 11 12 серпня. Допустимі числа для одруження в серпні – 9, 10, 16, 17, 21, 22, 24, 25 та 28.

Несприятливі дні серпня 2019-го для одруження

Тим, хто вирішив одружитися в серпні слід врахувати, що 1-4, 7, 13-15, 18-20, 23, 26, 27, 29-31 серпня вважаються невдалими днями для взяття шлюбу.

Коли краще грати весілля за церковним календарем

Читайте такожГороскоп на серпень: астролог назвала два знаки Зодіаку, на яких чекає успіх

У серпні православні християни відзначають Успенський піст. Він присвячений Божій Матері, яка постилася і молилася, готуючись до іншого життя. Тому святкування весілля або будь-які інші веселощі в період посту є зневажливою поведінкою щодо неї. Отже, весілля у серпні 2019 року за церковним календарем можна грати або до 14 числа, або після 28.

Прикмети й повір’я на весілля в останній літній місяць

Ще наші бабусі і прабабусі вірили, що місяці наділені своїми власними характеристиками, які переносяться в тому числі й на шлюб. Створювати сім’ю в серпні у народі вважається доброю прикметою – шлюб буде міцним, щасливим, сповненим кохання.

Загалом існує чимало народних прикмет, пов’язаних із весіллям у серпні:

  • дощовий серпневий день обіцяє молодій сім’ї багатство та достаток, особливо, якщо дощ під час святкування весілля пішов несподівано;
  • спів птахів у день серпневого весілля віщує закоханій парі щасливе родинне життя;
  • якщо ж погода цього дня спокійна і тиха, велика ймовірність того, що родинне життя пари буде насиченим, неспокійним, із безліччю випробувань на шляху у закоханих.
  • Укладений у серпні шлюб, вважається у народі, буде міцним і щасливим / фото: career-inform.ru

Як нареченим привернути в день весілля удачу на свій бік:

  • попри спеку нареченим у серпні не радять вибирати надто відкрите взуття – інакше всі гроші майбутньої сім’ї витечуть крізь дірки. Взуття має бути обов’язково із закритим носком;
  • для привернення багатства і щедрості від долі до взуття молодят слід покласти по монеті, звісно ж, однакового номіналу;
  • на весільному столі обов’язково повинні бути сезонні фрукти, ягоди та квіти. Це подарує молодятам прихильність природи;
  • з’їсти за весільним столом яблука із медом. Вважалося, що цей обряд гарантує закоханій парі солодке спільне життя, а також здорове потомство.

Як повідомляв УНІАН, астрологи назвали найкращих сім’янинів серед чоловіків за знаком Зодіаку, котрі ставлять кохання й сім’ю понад усе.