Деякі знаки Зодіаку чекає прекрасний період / фото slovofraza.com

Сьогодні гороскоп буквально переповнений флюїдами бурхливих пристрастей і переживань. Мінливість настрою, спонтанність вчинків і почуттів, яскрава ексцентричність – все це може бути наслідком наелектризованого емоційного фону дня. Не дивуйтеся, якщо багато хто з оточуючих сьогодні буде, що називається «на взводі», гостро реагуючи на все, що відбувається навколо. Зірки радять не зачіпати чужих почуттів і інтересів – це може закінчитися плачевно. Зате день буде підігрівати амбіції і честолюбство, допомагаючи досягати успіхів в роботі, кар'єрі і любові.

Читайте такожСтрільці опиняться в центрі уваги, а Скорпіонів чекає приємна зустріч: любовний гороскоп на серпень

Про це пише "1001 гороскоп".

Відео дня

Овен

Сьогодні протягом дня Овен не раз може випробувати справжнє сум'яття почуттів. Якісь події або несподівана зустріч може викликати у нього справжню бурю емоцій! Можливо навіть, в цей день в його душі спалахне всепоглинаюча пристрасть. Однак які б почуття не вирували в серці Овна, сьогодні краще не робити поспішних висновків: буквально через день-два обставини, можливо, зміняться. А можливо і ні.

Телець

Сьогодні весь день Телець може бути схильний до такої недуги, як нестриманість у дрібницях. У великому зі стриманістю у Тельця теж будуть проблеми, однак його реакція на дрібниці буде виглядати зовсім вже гіпертрофовано, а іноді і комічно. Найбільш доречним сьогодні для Тельця було б спробувати звертати численні непорозуміння і безглуздості цього дня в жарт. Реагувати на них спокійно і адекватно у нього все одно не вийде.

Близнюки

Сьогодні Близнюки можуть бути захоплені нестримним виром різноманітних емоцій. Весь день вони будуть прагнути бути в гущі подій і при цьому не раз виявляться в центрі уваги. Ну а привернути до себе увагу буде досить просто – досить торкнутися в розмові тему багатства і успіху. Все, що пов'язано з великими грошима або високим становищем у суспільстві, в цей день буде викликати особливо активний відгук у оточуючих. На цьому ґрунті Близнюкам не так вже важко буде знайти однодумців і зійтися з цікавими людьми.

Рак

Сьогодні Раку краще не давати волі своїм мови: є ймовірність наговорити близьким людям стільки зайвого, що це стане серйозним випробуванням для відносин. Проста задушевна бесіда сьогодні може швидко і непомітно перейти в стадію розмови на підвищених тонах або навіть биття посуду. Щоб не доводити до цього, у спілкуванні з близькими уникайте слизьких тем і ні в якому разі не переходьте на особистості!

Лев

Сьогоднішній день у Лева обіцяє пройти за нескінченними розмовами. Розмови ж ці будуть обертатися головним чином навколо теми успіху і грошей, а також роздумів про те, чому всього цього Леву так не вистачає. Не виключено, що в одній з таких задушевних бесід Лев і сам не помітить, як прикрасить свої достоїнства настільки, що надовго знайде славу фантазера.

Діва

Ось день, коли благополуччя Діви може докорінним чином змінитися, – і не обов'язково в кращу сторону! Сьогодні їй як ніколи потрібно дотримуватись обережності у будь-яких питаннях, пов'язаних з грошима. Не завадить Діві також бути уважнішими і в стосунках з коханою людиною. На жаль, але навіть невелике непорозуміння сьогодні може викликати цілу бурю, заспокоїти яку буде вкрай складно.

Терези

Сьогодні плани Терезів можуть неабияк грішити мегаломанією або, в крайньому випадку, гігантизмом. Якщо Терези не хочуть опинитися біля розбитого корита, їм не заважає бути сьогодні скромніше і співставляти свої амбіції зі своїми можливостями. Не слід забувати, що Наполеонівські плани – це, звичайно, здорово, але не всі Наполеони добре завершили свою кар'єру.

Скорпіон

Сьогодні обставини раз за разом будуть перекидати плани Скорпіона, змушуючи його плисти проти течії. Сам же Скорпіон в ці моменти може відчувати дивну пасивність і небажання сперечатися з обставинами. На жаль, піддавшись таким настроям, Скорпіон ризикує набити сьогодні чимало гуль. Так що, хочеш не хочеш, а плисти проти течії все одно доведеться!

Стрілець

Сьогодні день у Стрільця повністю буде залежати від того, з якої ноги встане. Встане з потрібної – день складеться чудово у всіх відносинах і пройде не просто добре, а чудово. Ну а встане не з тієї ноги – весь день все буде валитися з рук. Так що, прокинувшись вранці, придивіться, і якщо запідозрили, що встали не з тієї ноги, лягайте знову. Раптом вдруге пощастить більше?

Козеріг

Сьогодні Козерогові потрібно вся його витримка! На жаль, в цей день навіть невелика спалах гніву може перерости в справжній ураган, який разом перекреслить всі справи і плани Козерога. Одним словом, в цей день Козерогові краще уникати будь-яких сильних емоцій. А якщо він все ж відчує, що ось-ось готовий вибухнути, йому треба спробувати умовити свій організм відкласти цей вибух хоча б до завтра. Завтра буде легше.

Водолій

Водолію неодмінно захочеться зробити що-небудь потрібне і корисне. Більше того, захочеться настільки, що він не зможе втриматися від спокуси підключити до цього оточуючих, в першу чергу своїх домашніх. Найпростішим рішенням буде затіяти будинку перестановку меблів або хоча б прибирання, де кожному знайдеться свій фронт робіт. Саме сьогодні подібні ініціативи Водолія можуть бути сприйняті якщо і не з розумінням, то хоча б без зайвого нарікання.

Риби

Сьогодні Рибам не варто розпалювати свої пристрасті, так як це за них будуть робити інші. Весь день Рибам буде здаватися, що оточують тільки і зайняті тим, щоб грати на їх нервах. Це не так! Насправді у оточуючих повним-повно своїх власних справ. Ну а на нервах Риб вони будуть грати тільки час від часу.