Експерт рекомендує їм не опускати руки завчасно і не забувати, що найтемніший час зазвичай саме перед світанком / фото pixabay

Гороскоп везіння на вересень 2019 вказує знаків Зодіаку не лише на прихильність зірок деяким обранцям, але й підказує, від кого вони в цей період відвернуться.

Про це пише "РБК Україна".

"Аутсайдерам" Фортуни не варто впадати у відчай, але краще обернути інформацію на зброю, або принаймні щит, яким при належній обізнаності можна ефективно захиститися від негараздів і невдач, бути готовим тримати удар і мінімізувати особисті катаклізми. Відомий астролог Павло Глоба у своєму прогнозі на перший місяць осені називає трьох представників зодіакального кола, які можуть "спіткнутися на рівному місці".

Відео дня

Експерт рекомендує їм не опускати руки завчасно і не забувати, що найтемніший час зазвичай саме перед світанком.

Читайте такожГороскоп на 16 серпня 2019: астролог розповів, що зірки обіцяють кожному знаку Зодіаку

Овен

Овни звикли до працьовитості і часто беруть на себе серйозні завдання, від яких багато хто з радістю б відмахнувся. Напір - вроджена риса характеру представників цього знака Зодіаку - дозволяє їм справлятися з масштабними завданнями, домагатися їх вирішення. Враховуючи, що друга половина літа 2019 стала для вас успішною, окрилені і приободренные Овни можуть відразу підперезатися на ще більш великі проекти і звалити на себе важку ношу. Астролог попереджає, що енергетичне підживлення через невигідного співвідношення планет у вересні для вас буде мінімальною, тому високий ризик надзвичайної витрати внутрішніх сил, може погіршитися здоров'я і як наслідок справи підуть з рук геть погано.

Згідно з прогнозом експерта, у вересні Овнам краще більше уваги приділяти спокійному відпочинку, спілкування з близькими і накопичувати сили на більш вдалий період, благо він зовсім не за горами.

Козеріг

У Козерогів у вересні 2019 намічається досить складний період, пов'язаний з переживаннями на любовному фронті, на якому представників цього знаку Зодіаку будуть переслідувати невдачі. Закономірно це відіб'ється і на емоційному стані, підвищиться нервозність, що тільки піділлє "масло у вогонь" конфліктів і сварок з коханими. Упертість, так властиве Козерогом, в перший осінній місяць може створити своєрідну стіну у відносинах з парнтерами/партнерками і призвести до серйозних конфліктів, вирішення яких вимагає потім значну кількість часу і сил.

Враховуючи непростий астрологічний прогноз на вересень, народженим під знаком Козерога доречно вдаватися до рятівної хитрощі - частіше йти на поступки, уникати категоричних заяв і обіцянок, не акцентувати увагу на "промахи" інших людей, у спорах тричі промовчати і один - відповісти. Астролог заздалегідь запевняє вас, що вже з кінця вересня - початку жовтня ситуація поверне в інше русло, і Фортуна знову почне посміхатися.

Рак

Представників цього знака Зодіаку у вересні 2019 везіння явно буде уникати, а вплив Місяця ще з серпня встиг "навіяти" на Раків меланхолію, що в підсумку створює ризики для початку депресії. Такий стан стане спонукати вас відмовлятися від нових починань, спровокує апатію до робочих проектів і знизить працездатність.

Беручи до уваги такий невигідний астрологічний прогноз для Раків на вересень, експерт тут же радить не панікувати і не здаватися, сприймати невдачі філософськи і пробувати якщо не перенести рішення завдання на потім, то хоча б шукати до них інший підхід. Не забувайте, що у тотема вашого знаку Зодіаку панцир не тільки для "пряток", але і для захисту, а клішні - чіпкі і кмітливі.