Намагайтеся не акцентуватися на прикрі дрібниці і слідкуйте за мовою / zak-kor.net

Сьогодні гороскоп навряд чи дозволить вам всидіти вдома – одна тільки думка про те, щоб провести день в чотирьох стінах, здатна викликати у вашій душі бунт. Зірки радять провести цей день у приємній компанії, зібрати друзів у себе або напроситися до когось в гості.

День обіцяє бути наповнений враженнями, спілкуванням і здатний принести масу позитивних емоцій, передає "1001 гороскоп". Головне, намагайтеся не акцентуватися на прикрі дрібниці і слідкуйте за мовою, щоб випадково не сказати те, про що потім можете пошкодувати.

Овен

Сьогодні Овна потягне туди, де люди веселяться, і життя б'є ключем! При цьому емоції самого Овна не буде вихлюпуватися через край. Просто йому буде приємно перебувати у веселих компаніях, заражаючись безтурботною атмосферою загального свята. Оскільки ні до чого іншого зірки гороскопу сьогодні Овна не схиляють, то чому б не провести вільний час на якій-небудь вечірці або в клубі?

Відео дня

Читайте такожАстролог назвавши 3 знаки Зодіаку, від яких удача відвернеться у вересні

Телець

Сьогодні поведінка Тільця не буде обтяжена зайвими рамками умовностей і пристойностей! Тельцю може навіть здатися, що він вище цього. А от оточуючі можуть бути на цей рахунок зовсім іншої думки. Дивлячись на таку свободу дій, вони можуть зробити не найкращі для Тельця висновки. І ще: будьте обережніше з цікавістю! Сьогодні вона може завести вас занадто далеко.

Близнюки

Сьогодні емоції Близнюків будуть коливатися десь між поняттями «треба» і «хочу». З одного боку, справи, що нагромадилися будуть настійно вимагати зайнятися ними, з іншого ж – Близнюкам захочеться відволіктися від рутини і зайнятися чим-небудь цікавим. Щоб не мучитися в сумнівах, Близнюкам варто спробувати знайти таке заняття, в якому корисне поєднується з приємним. Ну, або хоча б розписати свій день так, щоб у ньому знайшлося місце і тому, й іншому.

Рак

Сьогодні день у Рака буде насичений спілкуванням з різними людьми! Можливі нові цікаві знайомства або зустрічі, які змінять поточні плани Раку. І хоча ніяких радикальних змін зірки гороскопу сьогодні не обіцяють, тим не менш, день може бути багатим на цікаві повороти і нові враження. Хорошим рішенням для цього дня буде здійснити невелику подорож – як мінімум, прогулянку за місто.

Лев

Сьогодні на порядку денному у Лева першим пунктом буде стояти суперечки, сварки і різного роду з'ясування відносин. На жаль, до всього іншого зірки гороскопу сьогодні схиляють Лева мало. А ось що стосується суперечок і сварок, то їх кількість буде прямо пропорційна кількості розмов. Іншими словами, завтра Льву краще звести спілкування до мінімуму. Ну, або хоча б запастися терпінням.

Читайте такожАстролог розповіла, що потрібно обов'язково зробити до кінця серпня кожному знаку Зодіаку

Діва

Сьогодні в думки Діви наполегливо буде вриватися вітер далеких мандрів. Постарайтеся не виявляти цього перед начальством – навряд чи він це оцінить. Але і противитися такому поветрию теж не варто. Набагато краще витратити день, щоб обдумати і спланувати які-небудь майбутні поїздки або подорожі. Якщо ви ще не вирішили, де проведете відпустку або найближчі вихідні, сьогодні саме час цим зайнятися!

Терези

Що-що, а інформаційний голод Терезам сьогодні не загрожує! Вони ризикують з головою зануритися в атмосферу інтриг, чуток і пліток. Ваги можуть навіть і самі не помітити, як стануть рознощиком який-небудь не самої достовірної інформації. Постарайтеся при цьому хоча б не скочуватися до огульної критики (навіть за очі). Інакше це може ускладнити ваші стосунки з оточуючими.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіону вкрай корисно здійснити вихід у світ. Тобто опинитися в тих місцях, де зазвичай збираються якщо і не вершки суспільства, то, принаймні, публіка зі смаком і статусом. Можна, наприклад, відвідати модний клуб, прем'єру нового фільму або цікаву виставку. Саме у цих місцях Скорпіон 17 серпня має всі шанси завести несподіване знайомство, яке згодом дуже благотворно позначиться на його долю.

Стрілець

Сьогодні Стрільцеві непогано буде влаштувати у себе вдома справжнє свято, покликати в гості друзів (особливо тих, з ким давно не бачився). І не треба прив'язувати свято до якогось приводу чи даті, можна просто організувати звичайні дружні посиденьки – вони сьогодні обіцяють пройти на диво весело і душевно. Єдине, Стрільцю слід не зловживати спиртними напоями і уникати слизьких тем у спілкуванні.

Козеріг

17 серпня Козерогові абсолютно дикою видасться сама думка про те, що можна всидіти в чотирьох стінах. Не важливо як, і не важливо куди, – сьогодні для Козерога головне зробити якщо і не подорож, то хоча б елементарну прогулянку. А ще краще буде відправитися в який-небудь клуб або на вечірку. Без цього Козеріг ризикує зовсім закиснути і впасти в безпросвітну зневіру.

Водолій

Сьогодні Водолію захочеться влаштувати свято, причому не стільки для тіла, скільки для душі. Цей день добре провести у спілкуванні з коханою людиною, бажано в романтичній обстановці гарного ресторану. А ось складних і тим більше слизьких тем у розмові Водолію сьогодні краще уникати. Поговоріть про що-небудь дріб'язковий, але приємне, а всі серйозні справи відкладіть на потім.

Риби

Чим-чим, а стриманістю Риби сьогодні відрізнятися не будуть! Спробувати бути стриманішим, звичайно, не завадить, але навряд чи це вийде. Сьогодні Риби можуть наговорити оточуючим купу гидот і знайти купу ворогів. Але можуть і навпаки: перейти на позитив і знайти таку ж купу друзів. У будь-якому випадку, сьогодні емоції Риб будуть дуже сильні і заразливі, а бажання висловлювати свої думки вголос – не завжди доречно і безпечно.