Зірки обіцяють успіх деяким знакам Зодіаку 20 серпня / фото abc.es

Астрологи дали детальний гороскоп на сьогодні, 20 серпня, для всіх знаків Зодіаку.

За їхніми словами, у цю добу може бути нелегко перебудуватися на практичний лад, є ризик поспішити й випустити з уваги важливі деталі, повідомляє "Рамблер".

ОВЕН

День забезпечить Овнам базову психологічну гармонію, але в окремі моменти псувати справи може їхня імпульсивність, запальність. Багато Овнів будуть схильні за будь-яку ціну утримувати свою свободу і потурати своїм звичкам, в той час як ситуація вимагає від них нового, більш відповідальної та практичної поведінки. Зірки радять подумати про своє здоров'я і працездатність.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ

У цей день Тільцям краще жити моментом і не будувати великих планів. Не варто вестися на випадкові спокуси: тому, що за інерцією здається вам цінним, красивим або комфортним, незабаром знайдеться більш вдала заміна. Рекомендується відкласти довгострокові починання, дати собі час на обдумування покупки або угоди, почекати зі зміною іміджу, будинку, творчої концепції, ділової й любовної тактики.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки схильні бути членами команди, при цьому життя здатне скоротити колишню широту їхніх можливостей і направити потік їхнього ентузіазму у вужче конкретне русло. Замість того, щоб інтенсивно співпрацювати з усім світом або брати участь у масових соціальних подіях, на практиці багато Близнюки будуть змушені звернути увагу на потреби сім'ї, здоров'я чи вузьке коло службових проблем.

РАК

Ракам має сенс зробити короткий цільовий кидок в конкретному напрямку. Навіть найбільш енергійним Ракам може не вистачити дихання на довгу дистанцію, зате моторність й цілеспрямованість на короткій ділянці шляху здатна дати непоганий результат. Можливо, ви встигнете заробити гроші, заявити про себе потрібним людям, або отримаєте інший бонус, який винагородить вас за проявлений ентузіазм.

ЛЕВ

Левам варто користуватися хвилиною везіння, особливо в тих сферах, де все залежить від їхніх персональних талантів й особистого шарму. Важливо встигнути довести до кінця намічені плани, поки вас не забули й аура вашої харизми ще яскрава. Час закріпити успіхи в коханні, спорті, бізнесі. Нові справи починати не рекомендується: велика ймовірність помилитися в розрахунках, промахнутися з іміджем або оцінкою бюджету.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, що зірки обіцяють кожному знаку Зодіаку

ДІВА

20 серпня Діви нетерплячі й не проти ризикнути, але зірки підказують, що для ґрунтовних починань це не найбільш вдалий момент. Можна дати собі невелике пробне навантаження, щоб зрозуміти, в якому напрямі й стилі ще потрібно над собою попрацювати. Бажано відкласти до завтра ініціативи, пов'язані з любовними стосунками, бізнесом і фінансами, почекати з покупкою речей і вибором особистого образу.

ТЕРЕЗИ

Терезам варто відгукуватися на пропозиції знайомих людей для закріплення співробітництва і взаємної симпатії. Попутно корисно придивитися до дрібних змін у чужій поведінці, особливо до практичних нюансів. Той, хто був гарний на словах і багато обіцяв, може виявитися не дуже надійною людиною у справі, і чим раніше ви це зрозумієте, тим краще для вас.

СКОРПІОН

Скорпіонам не завадить проявити активність, спритність і старанність, але не варто чекати від себе багато чого й ставити собі занадто великі завдання. Досить впоратися з парою термінових рядових справ: дрібні успіхи стануть відмінним доробком на майбутнє. Має сенс задовольнятися невеликими просуваннями й поза роботою, наприклад, у лікуванні хвороб, ремонті техніки або дресируванні тварин.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям день дозволяє ще раз блиснути талантами. Зірки натякають, що незабаром доведеться перейти від піару до справи, від гри до праці, і радять готуватися до підтвердження своїх заявок у близькому майбутньому. Чим сильніше у вас вірять, тим важливіше виправдати довіру. Якщо ваші перемоги тримаються лише на натхненні, везінні й природному дарі, час додати до фарту майстерність, професіоналізм, регулярні тренування.

КОЗЕРІГ

Уваги Козерогів сьогодні можуть вимагати домашні справи, технічні нюанси, потенційно небезпечні процеси. День перешкоджає витримці й посидючості, схиляє до ризикованих поривів, перепадів настрою й самопочуття. Можлива дратівливість у зв'язку з побутовими дрібницями та поточними бізнесовими клопотами. Не виключені дрібні травми. Краще не приймати рішень, не починати справ, не вирушати в дорогу.

ВОДОЛІЙ

Цей день дарує Водоліям багато прекрасних можливостей для спілкування, підходить для «наведення мостів» в особистому житті, для співбесід, рекламних і творчих пропозицій. Обіцяє успіх не тільки діалог з конкретною персоною, але й колективне неформальне спілкування. Добре брати участь у багатолюдних заходах, відвідувати виставки, корпоративи. Вдалий день для переговірників, перекладачів, репетиторів.

РИБИ

20 серпня найбільш комфортно почуватимуться Риби, в характері яких присутні елементи екстраверсії. Вам буде простіше завоювати увагу або втримати популярність, якщо ви товариські, артистичні, енергійні, відкриті, соціально адаптовані, наділені почуттям гумору, віддаєте перевагу яскравим фарбам і любите гучні дискусії. На ваші витрати й рішення в цю добу може сильно впливати мода, реклама.