У вересні не пощастить Тельцям, Дівам, Рибам / mynet.com

Гороскоп 2019 на вересень підкаже, яким знакам Зодіаку потрібно бути у всеозброєнні, щоб протистояти низці невдач і розчарувань, які їм обіцяють зірки.

Відомий астролог Павло Глоба виділив три знаки Зодіаку у своєму астропрогнозі на перший місяць осені, передає "РБК Україна".

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, на яких на цьому тижню чекають серйозні неприємності в коханні

Відео дня

Попри досить сумні перспективи для цих знаків, астролог радить їм набратися терпіння і сил, щоб з успіхом подолати кризовий період.

Телець

У вересні 2019 року Тельцям доведеться вирішувати дуже багато завдань, через що вони можуть навіть впасти в депресію. Астролог рекомендує проявити терпіння, щоб швидко і успішно впоратися з проблемами. При належному підході і оперативному реагуванні ви з легкістю пройдете цей не найбільш гладкий період. Позитивним моментом першого осіннього місяця стане повний порядок у фінансовій сфері.

Діва

Представникам цього знаку Зодіаку астролог радить не тринькати гроші, а зосередитися на економії, оскільки вересень 2019 року обіцяє Дівам безгрошів'я. Якщо ви спокійно поставитеся до режиму збереження енергії на початку вересня, то вже до його закінчення становище покращиться. Пам'ятайте, що негативний період скоро пройде, і дійте за обставинами.

Риби

Не найкращий місяць очікується і у Риб. Представники цього знака у вересні 2019 року також можуть зіткнутися з фінансовими проблемами. Крім того Рибам рекомендується не ображатися і вступати в конфлікт. Збережіть обличчя, будьте стримані, і вже в кінці місяця вас чекають сприятливі зміни на роботі.