Овну необхідно бути делікатніше з оточуючими / zak-kor.net

Сьогодні за гороскопом хороший день для того, щоб присвятити його заняттям своїми поточними справами. Зірки не схиляють до вирішення надзавдань, зате сприяють спокійному і розміреному втіленню в життя давно задуманих планів.

У цей день вам буде легше концентруватися на головному, не відволікаючись на другорядне. Єдине «але» – зірки сьогодні будуть схиляти до надмірної серйозності і навіть суворості, що може трохи зіпсувати ваш настрій. Щоб уникнути цього, постарайтеся більше уваги звертати на позитивні моменти, яких сьогодні буде чимало, пише "1001 гороскоп".

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, яким неймовірно пощастить у 2019 році

Відео дня

Овен

Овну необхідно бути делікатніше з оточуючими, особливо з близькими людьми, хоча зірки гороскопу, на жаль, не будуть схиляти його до цього. Його нетерпимість і вимогливість можуть стати джерелом конфліктів. Якщо ж взаємні звинувачення не входять у сьогоднішні плани Овна, йому доведеться йти на розумні компроміси. І щоб нікого не образити, слідувати нехитрому правилу: «Не роби і не кажи іншим того, чого не бажаєш собі».

Телець

Зірки гороскопу будуть вимагати від Тельця уваги і турботи стосовно тих, хто перебуває з ним поруч. Можливо, мова йде про роботу, і від Тельця знадобиться поділитися своїми знаннями і досвідом. А може бути, допомоги потребуватиме друг, і Тельцю доведеться вислухати і підтримати. Може навіть виникнути ситуація, яка поставить Тельця перед вибором – допомагати комусь грошима, службовим становищем, зв'язками? Зірки гороскопу сьогодні радять Тельцю, якщо це в його силах, допомогти, – зроблене добро обов'язково до неї повернеться, а світ стане світліше і краще.

Близнюки

Сьогодні – день, коли оточуючі здатні вилити на голову Близнюків чимало критики. Це може виявлятися в різній формі – від ласкавих жартів над близькими до різкого невдоволення начальства. Навіть найменші прорахунки Близнюків будуть впадати в око оточуючим, ну а якщо помилок немає, вони їх із задоволенням придумають. Щоб день не приніс Близнюкам прикростей, їм варто поставитися до всього з гумором. Або ж піти раді з анекдоту: «Хочеш позбутися від критики? Нічого не кажи, нічого не роби і будь ніким».

Рак

Зірки гороскопу попереджають Раку про те, що від його очей приховано щось важливе! Можливо, за його спиною плетуть інтриги, а він про це поки навіть не підозрює; хтось непомітно вставляє йому палиці в колеса, шкодить кар'єрі або розпускає чутки за спиною. Щоб все це не завдало справах і репутації Раку шкоду, зірки радять йому сьогодні тримати очі і вуха відкритими для будь-якої інформації. А, крім того, є сенс порадитися з тими, хто знає все про всіх – благо така корисна людина є практично в будь-якому колективі.

Лев

У Львові прокинеться бухгалтер! Йому будуть відмінно вдаватися будь-які справи, що вимагають уважності, терпіння і пунктуальності. Завдяки цим якостям, йому не складе труднощів прочитати в договорі все, що написано дрібним шрифтом, або розібрати завали робочого столу. Особливо добре сьогодні Лев буде рахувати гроші: гороскоп на цей день сприятливий для вкладень, інвестицій, планування домашнього бюджету і розумних витрат. Покупки, зроблені сьогодні, здатні радувати Лева довгі роки, так що зірки радять йому вибратися на шопінг.

Читайте такожНеймовірна удача для Овнів і проблеми у коханні у Скорпіонів: гороскоп на осінь 2019 для всіх знаків Зодіаку

Діва

У всіх справах на першому місці у Діви буде стояти своє «Я»! Гороскоп на цей день наділяє її величезними запасами впевненості в собі, схиляючи до егоцентризму. Через це Діва буде схильна приймати рішення одноосібно, не прислухаючись до думки інших, зате будьте впевнені: ці рішення будуть продиктовані її турботою про те, як краще. Правда, у навколишніх самовпевнена поведінка Діви сьогодні навряд чи знайде розуміння, так що при всіх його благих намірах не виключені конфлікти і протидію з боку.

Терези

Сьогодні зірки гороскопу радять Терезам приділити особливу увагу близьким людям. Навіть якщо у них багато роботи, варто вирватися з-під гніту справ, щоб побути разом з тими, хто їм дорогий. Можливо, Ваги вже давно не розмовляли з близькою людиною по душах, а може, між ними накопичилися взаємні претензії і образи? Для того щоб все виправити, Терезам сьогодні не обов'язково з'ясовувати стосунки. Прогулянка по парку, похід в кафе або в кіно, спільне приготування вечері – найпростіші справи, зроблені разом, повернуть в їх серці мир і спокій. А що в житті може бути важливіше?

Скорпіон

Сьогодні гороскоп Скорпіона не передбачає надлишку реалістичності – Скорпіон здатний повірити в чудеса! Цілком можливо, що якісь події, яким він стане свідком, не будуть вкладатися в матеріалістичні уявлення про світ. Можливо, сьогодні Скорпіон випробує почуття дежавю або на його очах відбудеться дивовижна подія, збіг або явище. А може бути, між Скорпіоном і симпатичним Хтось пробіжить любовна іскра. Чому б і ні? Адже любов – це теж диво, що наука поки що не змогла пояснити.

Стрілець

Сьогодні – день, коли успіх Стрільцеві принесуть тільки прості, консервативні шляхи. Якщо він наважиться на сміливий експеримент або надіявся на експромт, то пошкодує. Втім, гороскоп на сьогодні і не схиляє Стрільця до творчих рішень, спонукаючи діяти тільки напевно. Журавлями в небі Стрілець сьогодні віддасть перевагу надійну синицю в руці, і результат не змусить себе чекати: консервативний підхід допоможе йому не тільки в справах, але і в спілкуванні, і в особистому житті.

Козеріг

Сьогодні зірки гороскопу то і справа будуть схиляти Козерога давати оточуючим поради, причому ці поради будуть вельми слушними! Козеріг буде це робити просто так, за велінням душі, коли його ніхто не просить. Ну а якщо вже до нього звернуться за допомогою, то він зуміє відмінно (не тільки словом, але і справою) цю допомогу надати. Єдине «але»: тих, кого він сьогодні обернеться, треба приготуватися до активної критики з його боку. Козеріг безжально вкаже на всі їх помилки і недоліки.

Водолій

Сьогодні зірки гороскопу віщують Водолію не найсприятливіший день, однак причиною цього будуть не стільки зовнішні обставини, скільки він сам. Водолій буде схильний дратуватися на все, його здатна розлютити будь-яка дрібниця! Через це можливі конфлікти, образи та непорозуміння з оточуючими. Щоб цього уникнути, Водолію необхідно сьогодні звести спілкування до мінімуму і зайнятися чимось позитивним – наприклад, сходити на фітнес або подивитися життєрадісний фільм.

Риби

Сьогодні – день, коли з самого ранку все може валиться у Риб з рук. Вони здатні відчути занепад сил, але найгірше, що вони можуть зробити, – це почати підхльостувати себе! На жаль, але гороскоп не схиляє Риб до трудових (та й взагалі будь-яким іншим) подвигів, і з цим треба змиритися. Намагаючись взятися за складні справи, Риби ризикують їх провалити. Щоб день не приніс розчарувань, Рибам доведеться розслабитися і плисти за течією. Нехай вони багато чого сьогодні не встигнуть зробити, але зате і не зможуть нічого нашкодити.