Астрологи дали поради на 9 вересня для кожного знака Зодіаку / фото: ysia.ru

9 вересня гороскоп не схилятиме до пошуку легких шляхів, навпаки, чим виверткіший шлях, тим цікавіше! У всіх сферах життя – і в роботі, і в побуті, і навіть у коханні – оточуючі будуть схильні йти до своєї мети не напролом, а використовуючи всілякі хитромудрі комбінації й багатоступінчасті ходи. Ось чому зірки радять у важливих питаннях, у тому числі в любовних і фінансових, бути напоготові, намагаючись розгледіти «друге дно» у словах і вчинках оточуючих.

Якщо такого «другого дна» немає – добре, проте, найімовірніше, це означає лише те, що ви його просто поки не помітили, пише 1001goroskop.

Овен

Упродовж дня Овна може очікувати непроста розмова з людьми, від яких він залежить. Можливо, його викличуть на бесіду або ж розмова відбудеться по телефону. Ця розмова може мати для Овна далекосяжні наслідки, і йому треба постаратися справити хороше враження. Буде просто чудово, якщо під час розмови Овну вдасться похизуватися якимось козирем!

Відео дня

Телець

Думка Тельця 9 вересня буде цікавити буквально всіх підряд. Питання дня, звернене до нього: «Що ви думаєте з цього приводу?». Телець цього дня відмінно впорається з роллю експерта і консультанта. А зірки гороскопу сприятимуть тому, щоб оточуючі порадами Тельця охоче користувалися. Зміцнюючи, таким чином, його авторитет.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог розповіла, що зірки прогнозують кожному знаку Зодіаку

Близнюки

Для Близнюків настане зручний момент, щоб постаратися завоювати лідируючі позиції в будь-яких сферах! Їхні аргументи сильні як ніколи, а конкуренції можна майже не побоюватися. Тож, все, що 9 вересня потрібно Близнюкам для ривка вперед, у них вже є. Пора зібратися з духом, аби почати рішуче діяти!

Рак

Справи, за які Рак візьметься 9 вересня, обов’язково отримають продовження. Ось чому зірки гороскопу радять цього дня Раку уважно ставитися до всіх дрібниць. Якщо ситуація поставить перед ним який-небудь вибір, дуже важливо, щоб Рак прорахував наслідки свого рішення як мінімум на кілька кроків уперед.

Лев

Льву слід заздалегідь приготуватися до того, що він може бути розкритикований з боку оточуючих. Однак як би неприємно й образливо не було вислуховувати про свої промахи, варто взяти інформацію на озброєння. Можливо, йому дійсно треба попрацювати над собою? Ніщо так не зміцнить сьогодні становище Льва, як здорове ставлення до критики.

Діва

Діва буде сповнена цінних ідей і мудрих думок, якими вона зовсім не проти поділитися з оточуючими. Аби поєднати приємне з корисним, зірки гороскопу 9 вересня радять Діві скерувати свій менторський настрій на тих, хто молодше або потребує підтримки – це буде корисно для обох сторін.

Терези

Перед Терезами стоятиме непросте завдання: їм доведеться весь день зображати бурхливу діяльність перед оточуючими. Якщо Терези не відгородяться від оточуючих купою власних справ, їм просто не дадуть спокійно сісти! Тому в стовідсотковій завантаженості Терезів 9 вересня ні у кого не повинно виникнути сумнівів. А вже реальна це завантаженість чи ні – не так уже й важливо.

Скорпіон

Скорпіон може несподівано виявити в собі талант ляльковода: він буде непомітно смикати за незримі ниточки, щоб отримати потрібний йому результат. Скорпіону буде відмінно вдаватися діяти не безпосередньо, а в обхід: десь задіяти особисту чарівність, десь дар переконання або зв’язку. В результаті оточуючі 9 вересня діятимуть так, як це потрібно Скорпіону. Для їх же блага, звісно.

Читайте такожЛюбовний гороскоп на вересень: на які знаки Зодіаку чекає бурхливий роман, а які - весілля

Стрілець

У будь-яких справах Стрілець буде схильний перетягувати ковдру на себе, мало піклуючись про тих, хто поряд із ним. Зірки гороскопу попереджають Стрільця, що як би він не був упевнений в своїй правоті, наполягати на цьому не варто. 9 вересня йому треба намагатися знайти спільні точки дотику з оточуючими, а не навпаки, – інакше неминучі образи та конфлікти.

Козеріг

Зірки гороскопу радять Козерогові бути гнучкішими у вирішенні будь-яких питань. Не варто зациклюватися на одному варіанті дій. Оточуючі оцінять, якщо Козеріг зважатиме на ситуацію та на них, змінюючи тактику прямо на ходу. Це дозволить Козерогу швидше досягти результату. 9 вересня, йдучи на компроміси, Козеріг досягне більшого, ніж якби діяв напролом.

Водолій

На Водолія чекає спокійний і розмірений день. Немає сенсу кудись поспішати або за чимось гнатися – все одно від рішень Водолія 9 вересня не залежить нічого. Ситуація буде розвиватися без його участі, тому зірки гороскопу радять Водолієві розслабитися і плисти за течією. Відпочиньте як слід! Сьогоднішній перепочинок додасть Водолію сил та енергії на весь наступний день.

Риби

Риби мають шанс розширити сферу свого впливу! Можливо, вони завоюють нові позиції, завершать важливий етап робіт, зав’яжуть корисне знайомство або просто опиняться в потрібному місці у потрібний час. Головне, що завдяки сьогоднішнім успіхам, Риби просунуться на крок уперед, і з часом це якнайкраще відіб’ється на їхньому житті.