Астролог назвав щасливчиків тижня / msn.com

Гороскоп 2019 на тиждень склали астрологи. Фахівці розповіли, на які знаки Зодіаку з 23 по 29 вересня чекає приголомшливий успіх у фінансовій сфері, на роботі та в коханні.

Також астрологи розповіли, що потрібно робити, щоб залучити як можна більше везіння, передає Styler.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, кому зірки обіцяють успіх, а кому - невдачі

Відео дня

Овен

Для Овнів початок тижня буде вдалим, хоча в перші дні є ризик витратити пристойну суму на потреби побуту і сім'ї. Але це більше інвестиції. Відмінні новини здалеку прийдуть у вівторок або середу. У ці ж дні велика ймовірність гарної зустрічі (особистого або професійного плану), яка змінить ваше життя на краще! Вихідні будуть романтичними і сприятливими. Все, за що ви будете братися на цьому тижні, - буде приносити не лише моральне задоволення, але й матеріальні блага.

Стрілець

На Стрільців чекає приголомшливий успіх у всіх сферах діяльності. Головне, не стати надто гордим. Особливо ви станете всім потрібні, популярні в середу. На пристойні гроші можна розраховувати в четвер і п'ятницю. Правда, найімовірніше, велика їхня частина піде на різні (але приємні) сімейні потреби. Вихідні пройдуть в поїздці або в колі людей, що приїхали здалеку.

Водолій

Водолії у першій половині тижня вирішать важливі завдання і зустрінуться з потрібними та впливовими людьми. Четвер і п'ятниця спокійні - можна відпочити і підготуватися до ще більш відмінному періоду, який почнеться після нового Місяця. Зірки цього тижня обіцяють вам хорошу підтримку друзів або високопоставлених персон. У самотніх Водоліїв є шанс на вихідних познайомитися з чарівною людиною, яка легко може стати супутником життя.

Нагадаємо, 23 вересня - день осіннього рівнодення. Про те, що він означає і як впливає на життя людей, читайте на УНІАН.