Щасливчиками тижня стануть три знаки Зодіаку / 10deals.in

На думку астролога Павла Глоби, цей тиждень стане відносно спокійним.

Умов збереження і досягнення щастя для трьох Знаків буде достатньо, йдеться в його астропрогнозі, який наводить SlovoFraza.

Читайте такожГороскоп на 8 жовтня: яким знакам Зодіаку астрологи обіцяють вдалий день, а на кого чекають провалили

Відео дня

Тільці

Тельцям доведеться стати активнішими та енергійнішими 9 і 10 числа, поки зірки будуть обіцяти суцільне везіння у справах, в коханні та в будь-яких інших сферах. Можна також зайнятися своїм здоров'ям, записавшись в басейн або придбавши абонемент в спортзал. Це буде дуже продуктивний тиждень для всіх, хто вміє підтримувати вогонь всередині себе.

Лев

Найсприятливішими днями тижня для Левова стануть вихідні, тому що зірки й планети будуть перебувати в гармонії один з одним. У ці дні та в цілому в кінці тижня на Левів можуть очікувати приємні збігу обставин, везіння. Можна провести свій час з користю для себе, але при цьому краще не забути зателефонути батькам, зробити щось хороше для другої половинки. Весь цей тиждень можна проявляти ініціативу, бути в центрі уваги.

Риби

Це ідеальний тиждень для пошуку нових знайомств, для спілкування з людьми, пошуку нової роботи, нових захоплень, творчого прогресу. Цілком імовірно, що в середині тижня Рибам буде важкувато, але сила позитивного мислення врятує їх від фіаско в коханні та роботі. Це буде дуже гарний час, в який можна багато чому навчитися, багато чого подолати.

Раніше з'явився детальний гороскоп на тиждень, 7-13 жовтня, для всіх знаків Зодіаку.