З'явився гороскоп на листопад 2019 / фото slovofraza.com

Гороскоп 2019 підкаже, кому зі знаків Зодіаку варто бути у всеозброєнні, щоб відбити всі удари долі, які їм приготували зірки в листопаді.

Астролог Павло Глоба у своєму прогнозі називає трьох представників зодіакального кола, які в кінці осені зіткнуться з різними труднощами, починаючи втратою фінансів і закінчуючи негаразди зі здоров'ям, передає Styler.

Читайте такожГороскоп на 25 жовтня 2019: астролог розповів, що зірки обіцяють кожному знаку Зодіаку

Відео дня

Тілець

Тільцям експерт радить бути обачними. Вони можуть зіткнутися з обманом чи спробою нажитися на їхній доброті. Недоброзичливці не дрімають, впевнений Глоба, і радить Тільцям проявляти особливу пильність у всьому, що стосується грошей. Представникам знаку в листопаді варто утриматися від сумнівних фінансових вкладень і необдуманих витрат.

Діва

Діви в листопаді будуть займатися з'ясуванням стосунків з близькими й колегами. При цьому дрібні сварки, здатні перерости в затяжний конфлікт, будуть виникати буквально на порожньому місці. Щоб уникнути неприємностей, Павло Глоба радить Дівам навчитися стриманості й освоїти мистецтво дипломатії. Наприкінці осені лише переговори дозволять зберегти мирні та добрі стосунки.

Скорпіон

А ось Скорпіонам в листопаді слід зайнятися своїм здоров'ям і уважніше прислухатися до тривожних сигналів, які подає організм. Наприкінці осені неминуче погіршення стану здоров'я. Павло Глоба вважає, що у Скорпіонів можуть загостритися хвороби, пов'язані з хребтом і судинами, й рекомендує пройти обстеження у фахівців.

Раніше астролог Павло Глоба склав фінансовий прогноз на листопад 2019, в якому назвав два знаки Зодіаку, які зможуть солідно поповнити банківський рахунок вже до кінця осені.