А ось з шопінгом слід бути обережним / sakha.ru

В цілому гороскоп на сьогодні дуже сприятливий для реалізації будь-яких задумів. Сміливо переходьте від слів і планів до справи, при цьому не забувайте прислухатися до своєї інтуїції – сьогодні вона у вас на висоті і здатна дати чимало цінних порад, особливо в діловій сфері. Крім того, день хороший для отримання прибутку та для реалізації фінансових проектів (якщо вони були заплановані раніше).

А ось з шопінгом слід бути обережним – перед видом повних прилавків сьогодні легко втратити якщо не голову, то рахунок грошей! Можливо, товар, який ви купите сьогодні, буде дуже потрібний і корисний, але дуже великий шанс, що ви за нього переплатите занадто багато, пише "1001 гороскоп".

Овен

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, які казково розбагатіють у листопаді

Відео дня

Девізом дня у Овна стане: «Швидше, вище, сильніше!». Весь день він буде відчувати бажання якщо й не позмагатися з кимось безпосередньо, то хоч у чомусь виявитися краще за інших. І справа тут аж ніяк не у вихваляннях. Для Овна все це буде носити характер гри, в якій йому не хочеться похвалитися, а зробити щось краще. Що в цьому поганого? Єдине, за що Овну сьогодні ні в якому разі не можна братися – це за азартні ігри: затягне!

Телець

В душі Тільця прокинеться Отелло! Весь день поведінка коханої людини буде здаватися Тельцю підозрілою, а ознаки вірогідної невірності стануть ввижатися на кожному кроці. Якщо не бажаєте, щоб ревнощі оселилися у вашій душі надовго, постарайтеся якось пригасити свою підозрілість. Повірте, реальних приводів для ревнощів сьогодні немає. Ну, або майже немає.

Близнюки

сьогодні творчий потенціал Близнюків досягне максимуму! У цей день їм не тільки будуть по плечу багато складні справи і питання, але головне, що настрій ними займатися. Сьогодні у Близнюків є шанс довести до розуму якісь зі своїх проектів, отримавши гідні результати за свої труди. Втім, про відпочинок сьогодні теж не треба забувати, а то недовго і перегрітися.

Рак

Пперед Рак рідко буде виникати дилема «хочу-не хочу». На першому місці буде стояти слово «треба». При цьому будь-які свої обов'язки Раку сьогодні захочеться виконати не просто добре, але бажано краще, ніж інші. Дуже непогано використовувати енергію цього дня, продемонструвавши всім (особливо начальству) свою працездатність і ентузіазм. Ось тільки не переусердсвтвуйте, щоб вискочкою не уславитися.

Лев

Сьогодні ніщо не зможе зіпсувати Леву настрої більше, ніж нахабні вискочки з завищеною самооцінкою. Протягом дня на його шляху раз у раз будуть попадатися всілякі особистості, які будуть намагатися відтіснити Лева на другий план або як-небудь затьмарити його гідності. Зірки гороскопу попереджають, що ймовірність зіткнутися з такими вискочками сьогодні дуже висока. Втім, не варто звертати на них уваги, тим більше, що талантів у Лева з-за них менше не стане.

Діва

Діві краще не ходити в гості до тих, у кого квартира багатший або більше. Навіть самі виховані і правильні з Дів у цей день не зможуть уникнути уколів банальною, але дуже гострою заздрості! Взагалі ж зірки гороскопу сьогодні будуть схиляти Діву до того, щоб прикупити для будинку що-небудь потрібне, красиве і головне – щоб ні в кого зі знайомих такого не було!

Терези

Терези ризикують стати жертвою власної непосидючості. Численні ідеї та плани будуть настільки розривати їх мозок, що вони здатні витратити всі свої фізичні і моральні сили в марних спробах реалізувати їх усі одночасно. При такому розкладі Терезам корисно не гнатися за всіма зайцями відразу, а вибрати серед них одного – симпатичніше.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіон ризикує піддатися спокусі порахувати гроші в чужих кишенях. Однак робити це категорично не рекомендується! В іншому випадку, весь день може піти наперекосяк. Особливо Скорпіону слід уникати фінансових і майнових спорів, в тому числі судових. Емоцій сьогодні буде багато, а от толку, на жаль, немає. Краще вже переключити свою енергію на любовні ігри: тут є всі шанси добитися відмінних результатів.

Стрілець

Стрілець може усвідомити, що ревнощі – почуття раптове, і ревнувати можна до всього, що хоч якось рухається. Розслабтеся, через день-другий від цього почуття не залишиться і сліду, а от піддавшись своїй ревнощів сьогодні, ви ризикуєте наламати чимало дров. Краще спрямуйте свою кипучу енергію на що-небудь позитивне, ну, наприклад, прибирання зробіть або займіться шопінгом.

Козеріг

Сьогодні погляди Козерога будуть радикально відрізнятися від поглядів всіх інших. Козерогові буде незрозумілий і підозрілий кипучий ентузіазм оточуючих. Ще більш підозрілими будуть здаватися йому спроби заразити цим ентузіазмом його самого. У всякому разі, ні в які громадські заходи Козеріг по своїй волі влазити сьогодні буде не налаштований, воліючи витрачати енергію виключно на вирішення своїх власних завдань.

Водолій

В голову Водолія може прийти зовсім неймовірна, фантастична ідея! І на перший, і на другий погляд ця ідея буде виглядати абсолютно неможливою, однак саме її Водолію сьогодні і захочеться втілити в життя. Все інше буде здаватися йому надто банальним, нудним і прісним. Найцікавіше, що саме ця фантастична ідея, на відміну від інших, сьогодні має добрі шанси реалізуватися.

Риби

Риби здатні показати у своїх справах дуже непогані результати! Питання, які в інші дні могли б викликати нудьгу, будуть вирішуватися з вогником. Сьогодні навіть у занятті звичайної бухгалтерією Риби можуть випробувати щось подібне натхнення та творчої наснаги! Ось і використовуйте цей день для тих справ, на які раніше не вистачало ні терпіння, ні ентузіазму.