Гороскоп на понеділок для всіх знаків Зодіаку / фото: realitatea.net

Сьогодні, 4 листопада, гороскоп не надто сприяє відповідальним починанням. День обіцяє бути для вас нелегким і суперечливим: з одного боку, він абсолютно не схиляє до організованості, з іншого ж – здатен штовхнути вас на радикальні й не зовсім обдумані кроки.

Тому відповідальні проекти краще відкласти на потім: чи то фінансова угода, зізнання в коханні або вибір нового гарнітура для спальні, пише 1001goroskop.

Овен

З самого ранку сьогодні Овну може не давати спокою якась глобальна ідея. Овен буде обмірковувати її цілий день, виношуючи, як мати виношує дитину, однак, найімовірніше, до самого вечора з цієї ідеї так нічого путнього і не народиться. Хоча, якщо ж усе-таки народиться – це буде дійсно щось з чимось!

Відео дня

Телець

Сьогодні Тельця практично в усьому може супроводжувати почуття невдоволення. Звичайні, повсякденні справи просуватимуться з труднощами, що явно не буде наповнювати Тельця оптимізмом. Ймовірно, йому захочеться якось вилити своє роздратування на оточуючих. Робити цього не слід, адже позитивного ефекту не дасть, а от стосунки зіпсувати може. Краще вже просто перетерпіти цей день.

Близнюки

Близнюкам захочеться будь-яким чином розбудити оточуючих і захопити їх чимось цікавим. Однак робити цього якраз не рекомендується! По-перше, розгойдати когось 4 листопада буде дуже важко. По-друге ж, якщо це все-таки вдасться, результат може виявитися зовсім не таким райдужним, як видається Близнюкам. Тому краще вже сьогодні нікого не чіпати, а зайнятися своїми справами.

Читайте такожАстрологи назвали чотири знаки Зодіаку, яким пощастить у листопаді 2019

Рак

Енергетичний потенціал Рака буде не менший, ніж у динаміту! Питання лише в тім, яке застосування цієї енергії знайде сам Рак. Якщо ваша кипуча діяльність буде спрямована в якесь корисне русло, ви за один день здатні зробити стільки, скільки інші не змогли б і за місяць. А ось якщо ця енергія буде спрямована кудись не туди ... На жаль, динаміт є динаміт!

Лев

Льву випаде рідкісна можливість зайнятися щасливим байдикуванням! Події цього дня сміливо можна пустити на самоплив. По-перше, тому, що змінити їхній хід Лев усе одно ніяк не зможе. По-друге ж, будь-які спроби вплинути на ситуацію сьогодні не призведуть ні до чого, крім хаосу й метушні. Ну а без втручання Льва все зорганізується нехай і не відразу, зате саме собою.

Діва

Сьогодні Діва може виявити в собі генеральські здатності! Принаймні, бажання покомандувати виникатиме впродовж дня регулярно. При цьому нерозторопність оточуючих та їхнє бажання ухилитися від своїх обов'язків будуть викликати подив і дратувати Діву. Сама ж Діва (як це прийнято у генералів) спритністю теж не відрізнятиметься.

Терези

В голові у Терезів міцно оселиться думка про те, що статус – це гроші, і чим більше у вас грошей, тим міцніше ваше становище в суспільстві. Оскільки питання свого соціального статусу буде хвилювати Терези з подвійною силою, весь день вони можуть провести в роздумах про те, як розбагатіти. За цими думками день і мине непомітно. На жаль, шансів реально розбагатіти сьогодні трохи.

Скорпіон

Якщо вчора Скорпіон затіяв якесь велике діло по дому, то сьогодні за інерцією воно буде просуватися на подив легко. А от все інше у Скорпіона буде валитися з рук. Навіть елементарні справи по господарству сьогодні можуть перетворитися на тортури і випробування для нервів. Навіть проста яєчня цього дня може нещадно підгоріти, а тарілка – розбитися при митті. Тож, по можливості краще звести всі домашні клопоти до мінімуму.

Читайте такожАстролог назвав головних щасливчиків 2020 року

Стрілець

Сьогодні Стрілець може відчувати небувалий підйом духу й ентузіазм – дна жаль, не завжди доречний. Стрілець раз у раз буде надихатися на різноманітні подвиги, ось тільки здійснення цих подвигів залишатиме бажати кращого. Якщо Стрілець не хоче повторити долю того бідолахи, який на ревній молитві розбив собі лоба, йому буде корисно обмежити цього дня свою неприборкану спрагу діяльності.

Козеріг

Козеріг ризикує на власному досвіді відчути всі тяготи сибаритства та епікурейства. Утриматися від спокуси обтяжити свою фігуру і совість якоюсь смачною висококалорійною стравою буде дуже важко. Тож, якщо Козеріг налаштований на боротьбу з кілограмами, йому краще не з'являтися в тих місцях, де смачно пахне. І не треба себе обманювати, що, мовляв, один шматочок – це небагато. Сьогодні де один, там і п'ятнадцять!

Водолій

У Водолія день обіцяє пройти за відомим девізу: «Все або нічого». І невідомо, що з цього краще. Якщо Водолій піддасться спокусі довше поспати і нічого не робити взагалі, то день мине хоч і без великих досягнень, зате спокійно. Але вже якщо сьогодні він візьметься за справи, то пил при цьому може підняти такий, що мало не покажеться! Так може, і правда краще відпочити?

Риби

День у Риб пройде під знаком пасивності й розслаблення. Втім, це буде дуже гармонійна пасивність. сьогодні Риби будуть не схильні проявляти активність. За першої-ліпшої можливості розслабитися і нічого не робити, Риби із задоволенням віддадуться цьому заняттю. І це буде найправильнішим рішенням.