Характеристика знака зодіаку Скорпіон / фото astro.ru

Скорпіон – восьмий знак зодіакального кола. Під цим знаком Зодіаку народжуються в період з 23 жовтня до 23 листопада.

Читайте такожЗнак Зодіаку Діва: повна характеристика та сумісність з іншими знакамиСтихією знака є вода. Його символ у різні епохи по-різному бачився, зображується він головним чином як скорпіон, аспид, змія.

Людина, народжена під знаком Скорпіона, – це воїн, причому нерідко він кидається в бій, навіть не попередивши про це оточуючих. Скорпіон не любить пустопорожніх слів, є дуже правдивим та об'єктивним в оцінюванні.

Відео дня

Оточуючі з побоюванням ставляться до Скорпіона, адже він чесно й правдиво висловлює свою думку щодо будь-чого.

Скорпіони живуть пристрастями, вони не уявляють своє життя без кохання. Об'єктом обожнювання вони захоплюються миттєво, проте так само швидко й остигають до нього, домігшись бажаного. Сексуальність – невід'ємна риса Скорпіонів. Цей знак має величезний успіх у представників протилежної статі, легко і пристрасно закохується, але найчастіше легко змінює свій вибір.

Жінка Скорпіон

Жінка Скорпіон - особливості та риси характеру / фото Школа астрології

Ця жінка – справжня леді, яка знає собі ціну й не розмінюється на дурниці. Її рухи неквапливі й граціозні, але за ними відчувається прихована сила, як у оманливо-м'яких рухах пантери.

Читайте такожНазвано найбільш владні знаки Зодіаку - хто завоював "золото" рейтингу

У жінці Скорпіоні ніби зібрані всі якості, які так привертають увагу чоловіків: чарівність, почуття власної гідності, пристрасність і таємниця. Тому не дивно, якщо ви скоритеся їй з першого погляду.

Водночас, за всієї своєї магічної жіночності «міс Досконалість» має й багато «чоловічих рис характеру. Їй повною мірою притаманні рішучість, твердість, гострий розум, уміння постояти за себе, поняття честі та справедливості. Завдяки цьому в дитинстві вона нерідко взагалі віддає перевагу суспільству хлопчаків – з ними їй набагато цікавіше грати.

У стосунках жінка Скорпіон чекає преклоніння і беззаперечного виконання всіх бажань. Представниця цього знака звикла бути в центрі уваги, вона постійно в русі, легко вливається в нові компанії й може підтримати будь-яку розмову. Вона не пропускає жодної вечірки, при цьому незмінно стає головною героїнею вечора. Жінка Скорпіон любить, щоб нею захоплювалися, і не боїться ставати головною темою для обговорень.

Кохання жінки Скорпіона варте будь-яких ваших подвигів і жертв. Тут якнайкраще проявляється вся цілісність і сила її яскравої натури. Заради любові вона готова на все – навіть поступитися чоловікові чільну роль у сім'ї. Адже, незважаючи на свої лідерські якості, вона хоче бути дружиною цього чоловіка, а не підкаблучника.

Чоловік Скорпіон

Чоловік Скорпіон - особливості та риси характеру / фото ezoterika.me

Представник цього знака – незалежний, рішучий і владний чоловік. Він не рахується з чужою думкою й робить тільки те, що вважає за потрібне. Він азартний і поривчастий, схильний до авантюр та ризику. Серед типових його захоплень – екстремальні види спорту. Не замислюючись про наслідки, чоловік Скорпіон живе тільки справжнім моментом.

Про такого чоловіка можна сказати, що у нього все б'є через край: і кохання, і ненависть, і сила, і сміливість. При цьому, на відміну від інших пристрасних знаків, почуття Скорпіона є неймовірно стійкими. Якщо кохання – то на все життя, якщо самопожертва – то грудьми на амбразуру. Ну а ворогам чоловіка Скорпіона навіть у старості можна порадити не розслаблятися.

Читайте такожАстрологи назвали найнебезпечніші знаки Зодіаку

Не дивно, що сильна й пристрасна натура Скорпіона привертає увагу жінок, як вогонь нічної лампи – метеликів. Але щоб, ставши його обраницею, не обпалити собі крила, жінці необхідна інструкція з користування чоловіком Скорпіоном.

Цей знак Зодіаку не терпить заперечень і не йде на компроміси, будучи максималістом, який звик отримувати своє за всяку ціну. Іноді ця цілеспрямованість межує з одержимістю. Домігшись жінки, чоловіки Скорпіони чекають від неї захоплення і визнання їхнього незаперечного авторитету. Часом вони стають дещо самозакоханими та неуважними до почуттів інших людей.

Підкорити чоловіка Скорпіона може або така ж яскрава й непередбачувана особистість, або недосяжна і загадкова дівчина, яка зовні буде байдужа до його залицянь та змусить боротися за свою прихильність.

Сумісність Скорпіона з іншими знаками

Ідеальною парою для Скорпіона стане представник сузір'я Риб або Раку. Риби – такі ж чуттєві, але легко поступаються лідерством, стануть вірними супутниками, здатними гасити надмірну запальність своєї другої половини. Раки, які готові віддавати більше, ніж отримувати, також підходять Скорпіонам. Останні будуть цінувати загадковість і благородство коханого.

Найскладніше Скорпіонам буде побудувати стосунки з Овнами, Левами і представниками свого знака. Два природжених лідери будуть постійно змагатися за владу в парі, що рано чи пізно призведе до завершення роману. Жоден не захоче піти на поступки або скоритися. Однак у цих випадках можливий короткий, але яскравий і пристрасний роман.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: