Астрологи розповіли, що чекає нас на цьому тижні / фото eleggua.es

З'явився гороскоп на тиждень, 18-24 листопада, для всіх знаків Зодіаку.

За прогнозами астрологів, на Близнюків чекає прибутковий проект, а Лев прийме доленосне рішення, передають "Факти".

ОВЕН. У вас з'явиться безліч можливостей для реалізації задуманого, тільки не поспішайте і не намагайтеся нав'язувати комусь свою думку. Ваша ініціатива буде оцінена керівництвом.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. Наразі вам слід не просто плисти за течією, а обирати напрямок і суворо дотримуватися всіх правил. Емоції відіграють дуже велику роль у вашому житті, але не забувайте також про тверезий розум.

БЛИЗНЮКИ. Дуже ймовірно, що ви отримаєте пропозицію брати участь у перспективному проекті, що обіцяє непоганий прибуток у майбутньому. Зміни, які настають, виявляться, на щастя, тільки позитивними, тому не варто їх боятися.

РАК. Прагнучи професійного успіху, пам'ятайте про те, що слід проявити свої найкращі якості, включаючи терпіння, такт, готовність до компромісу. Досягнення на фінансовому терені порадують вас і вселять надію на майбутнє.

ЛЕВ. Не втрачайте часу дарма, адже зараз, можна сказати, вирішується ваша доля. Не варто ігнорувати запрошення друзів, маєте всі шанси познайомитися з цікавими людьми. Довіртеся близьким, не намагайтеся приховувати від них свої плани.

Читайте такожАстрологи розповіли, чим небезпечний 2020 рік Щура

ДІВА. Останнім часом ви ближче до хмар і почуваєтеся там дуже добре. Але доведеться все-таки спуститися на грішну землю, де на вас чекає багато справ. Не забувайте про те, що чим більше віддасте, тим більше отримаєте у відповідь.

ТЕРЕЗИ. Не варто сумніватися у своїх силах, якщо хочете чогось досягти в кар'єрі. Будьте сміливішими й наполегливішими. Пам'ятайте про те, що «ні» це друге слово після «так». Настає сприятливий період для того, щоб позбутися всього старого, непотрібного.

СКОРПІОН. Маєте всі шанси для того, щоб реалізувати свої численні творчі задуми. Приємно, що це не тільки принесе вам моральне задоволення, але й істотний прибуток.

СТРІЛЕЦЬ. Перш ніж приймати рішення, гарненько перевірте інформацію, яка посприяла цьому. Цілком можливо, що вас підставили недруги, підсунувши неправдиве джерело. Більше уваги приділяйте близьким людям.

КОЗЕРІГ. Службові справи вимагають вашої безпосередньої участі. Доручати будь-кому виконання своєї роботи не слід. Навіть якщо у вас мало часу, намагайтеся підтримувати контакти з людьми, які вам знадобляться у подальшій роботі.

ВОДОЛІЙ. Нові завдання захоплять вас настільки, що закинете старі справи. Досвід показує, що робити цього ніяк не можна, інакше можете залишитися при своїх інтересах. Врегулюйте розбіжності з оточуючими, не допускайте жодних недомовок.

РИБИ. Для вирішення складних проблем несподівано зумієте знайти допомогу в особі людини, на яку зовсім не розраховували. Проявіть активність у всьому, що стосується грошових коштів. Тут довго міркувати й діяти не можна, інакше ви можете втратити.