Астрологи дали прогноз на тиждень / slovofraza.com

На Рака чекає фінансовий успіх, а на Терезів — знаменна подія, кажуть астрологи.

Вони склали гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку, передають "Факти".

ОВЕН. У цей період ви можете відчувати нестачу фізичних та моральних сил. Це говорить про те, що через напружений графік втомилися, тому повноцінний відпочинок просто необхідний. Маєте право піти на поводу у власних примх.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. Настає дуже гармонійний час для тих, хто мріє досягти бажаного. Всі засоби будуть хороші зараз, не варто відмовлятися від допомоги друзів, знайомих і заступництва впливових осіб. Будьте терпимішими в дискусіях і суперечках.

БЛИЗНЮКИ. Особливого бажання налагоджувати ділові контакти, намагатися завести корисні зв'язки у вас не буде. Однак доведеться змусити себе зробити це, мобілізувавши внутрішні сили й можливості. Гарний час для того, щоб йти на прийом до керівництва зі своїми ідеями та пропозиціями.

РАК. На багатьох представників знаку чекає фінансовий успіх, тож не втрачайте жодної можливості, що надається долею. Добре підуть справи у тих, хто готовий ризикувати, ставлячи на карту свої знання і професіоналізм. Не підведе також й інтуїція.

ЛЕВ. Можете розраховувати на гарні результати у посередницькій діяльності. Взагалі, ваші розумові здібності викликають захоплення в оточуючих, доброзичливо налаштованих щодо вас, а також недругів.

Читайте такожМолодик у листопаді 2019: чим він особливий та як вплине на знаки Зодіаку

ДІВА. Щоб про вашу персону у потрібних людей склалося гарне враження, слід вгамувати власні амбіції й приборкати характер. Імідж спокійної, врівноваженої, завжди готової до компромісу людини вам більше до лиця.

ТЕРЕЗИ. Цілком можете розраховувати на те, що у вашому житті найближчим часом відбудуться знакові події. Вдасться досягти гармонії у всьому, що пов'язано з роботою, а також на власному терені. Цілком можете розслабитися у всьому, що стосується кар'єри й спілкування з оточуючими.

СКОРПІОН. Не соромтеся продемонструвати свою майстерність, коли надасться сприятливий момент. Якщо будете тихенько сидіти в куточку, то ніхто так ніколи й не дізнається про те, яка ви класна і талановита людина.

СТРІЛЕЦЬ. Прекрасний період для навчання, пізнання нового, розширення загального кругозору. Якщо на цей період у вас випадає відпустка, без всяких роздумів вирушайте в подорож — вона виявиться незабутнім, враження залишаться на довгі роки.

КОЗЕРІГ. У кар'єрі намічається позитивний зсув. Є шанс домогтися бажаного і фінансами. Не забувайте, однак, що краще покладатися виключно на свої таланти й здібності, нестачі в яких, на щастя, не відчувається.

ВОДОЛІЙ. Щоб зміцнити свій статус, домогтися схвалення ваших слів і дій, треба буде серйозно попрацювати. Тож забудьте про відпочинок. Втома, бажання відійти від справ на якийсь час поки для вас під забороною. Тільки таким шляхом прийдете до успіху.

РИБИ. Відмінний час для важливих зустрічей, переговорів, підписання важливих документів настає зараз. Маєте всі шанси поліпшити своє матеріальне становище. У стосунках з оточуючими постарайтеся бути поступливішими, прихильнішими, не йдіть на конфронтацію.