Які знаки Зодіаку найбільш врівноважені, а які - агресивні, розповів астролог / фото: sb.by

Представники одних знаків Зодіаку не можуть без скандалів і сварок, інші ж швидко загоряються, ведуть гарячу суперечку, але дуже швидко згасають і зводять конфлікт нанівець, а треті взагалі спокійні й непробивні, як слон.

Чого чекати від кожного зі знаків Зодіаку у конфліктній ситуації, розповів "Главреду" астролог Влад Росс.

Найбільш конфліктні знаки Зодіаку, за словами астролога, ті, в яких найбільше виявлений Марс.

Відео дня

Овни. Овни перебувають під сильним впливом Марса, тому часто агресивні, запальні й войовничі. Злостячись, вони здатні мало не головою об стіну битися. Вони завжди пруть напряму. Але при цьому Овни досить швидко відходять і заспокоюються.

Читайте такожГороскоп 2020: астролог назвав невдах року

Скорпіони. Вони спалахують не моментально, а з розгойдуванням. Однак вони не забудуть вдарити або вжалити у найболючіше місце. З представниками цього знака важко порозумітися, а жити під одним дахом з ними взагалі несолодко. Вони здатні затамувати злобу або образу і провокувати на конфлікт ще дуже довго. Цьому знаку властиво вичікувати.

Козероги. У Козерогів - третє місце за конфліктністю. Вони, в принципі, на конфлікт не йдуть, але, якщо пішли, то буде дуже довго і нудно конфліктувати, судитися, з'ясовувати стосунки. Їх краще не чіпати і з ними краще не конфліктувати навіть через дрібниці - собі дорожче. Козеріг не пробачить і буде довго намагатися остаточно з'ясувати стосунки зі своїм кривдником.

Найспокійніші й не конфліктні знаки Зодіаку - це ті, де Венера в обителі, зазначив астролог.

Тельці. Представники цього знака на першому місці за не-конфліктністю. Вони просто непробивні, повільні, спокійні, незворушні. Вивести Тельця з рівноваги дуже складно, майже неможливо. Але якщо вам вдасться це зробити, знайшовши персональну "червону ганчірку" для цього Тельця, то стережіться - він стане просто шаленим.

Терези. Це теж більш-менш спокійний знак Зодіаку, який ніколи не ведеться на провокації. Якщо Овен - це війна, то Терези - це мир і спокій. Терези завжди здатні обійти конфлікт, вміють домовитися, вирішити проблему дипломатичним шляхом. Для них немає ворогів - є інтереси, і будь-який ворог може стати їм другом.

Риби. Це - спокійний знак Зодіаку, який любить тишу. Скандали, сварки і з'ясування стосунків абсолютно невластиві представникам цього знаку. Приказку "тихіше води, нижче трави" придумали про Риб. Будь-яка сварка з Рибою - це тиха і спокійна розмова. Вони рідко підвищують голос, зате можуть щось уїдливе і колюче написати в месенджер, тобто навіть не по телефону сказати.

Про решту знаків Зодіаку також слід сказати по кілька слів.

Близнюки. Вельми спокійний знак зодіаку - це балакучі Близнюки. Вони люблять плітки, чутки і доноси. Близнюки люблять облити когось брудом, потеревенити за спиною. Але до агресії і відкритих конфліктів не схильні.

Читайте такожЛюбовний гороскоп 2020: яким знакам Зодіаку рік принесе божевільне кохання

Стрільці. Вони дуже прямолінійні, тому люблять "вистрілити" словом. Побачивши якийсь недолік іншої людини, Стрільці поспішать вказати на нього. Рубають всю правду-матку, не замислюючись про наслідки. Особливо це властиво людям з Місяцем у Стрільці.

Леви. Леви - дуже шляхетні за своєю натурою. З ними якщо й посваришся, то тут же помиришся. Вони завжди прощають, здатні знайти мудрий вихід із будь-якої ситуації.

Водолії. Це знак дружби, компанії, спільності. Вони не люблять конфліктувати й з'ясовувати стосунки. А ось попліткувати дуже навіть люблять - завжди із задоволенням раді перемити кісточки.

Діви. Діви дуже колючі. Вони здатні "колоти" дуже методично, чіплятися через дрібниці. Якщо у Скорпіонів дуже отруйні зауваження, то у Дів - чіткі й прораховані. Вони обожнюють покритикувати інших, вказати на чужі помилки.

Раки. Раки дуже люблять поскандалити вдома, причому з будь-якого приводу. Вони люблять з'ясувати все: чому тарілка не помита, чому не прибрано, чому шкарпетки розкидані. Раками управляє емоційний Місяць, тому вони не здатні приборкати свої емоції. Але Ракам властива швидка зміна настроїв. Якщо Овни дуже запальні, то Раки - нервові й емоційно нестримані.