З'явився гороскоп на грудень 2019 / фото slovofraza.com

Астрологічний прогноз на грудень допоможе вам правильно спланувати справи і підготуватися до кульмінаційного моменту — Нового року.

Останній місяць року й перший місяць зими обіцяють бути досить багатими на події, йдеться у гороскопі SlovoFraza на грудень.

Овен

В Овнів кінець року можна розділити на дві частини. Перша частина грудня буде дуже динамічною, яскравою й продуктивною. До 20 числа включно триватиме період, в який не варто відкладати справи на потім. У цей відрізок часу потрібно позбуватися боргів та негараздів на роботі й у справах, підготувати себе і своє житло до закінчення 2019 року. З 10 по 12 число варто бути особливо уважними й не ухилятися від справ.

Відео дня

Тілець

Приблизно до 14-15 числа Тільцям буде постійно посміхатися везіння, але потім настане час творчого та емоційного застою. Можлива поява депресивних думок й апатії перед великим святом і січневими вихідними. І тільки 31 числа знову з'явиться просвіт у поведінці планет і зірок. Якщо не тримати себе в руках, то кінець року і початок зими можуть затьмаритися сварками й розірванням стосунків з другою половинкою.

Близнюки

Представникам цього знаку вдасться знайти нові прагнення та яскраві хобі. З 9 грудня зірки й планети стануть негативно налаштованими, забираючи у Близнюків удачу і мотивацію. Все стане на місця лише 29 числа. Це означає, що останні три дні 2019 року і грудня ви проведете в турботах і пошуку настрою на новорічні свята.

Рак

Потрібно більше часу проводити в приємній компанії, в оточенні дітей та батьків, другої половинки. Одиноким Ракам астрологи радять заздалегідь визначитися, з ким краще провести новорічні свята. З іншого боку, в такі періоди краще не будувати занадто амбітних планів. Якщо все буде змінюватися в останній момент, то значить, так потрібно зіркам.

Читайте такожГороскоп на 28 листопада: що зірки обіцяють завтра знакам Зодіаку

Лев

У Левів є шарм і чарівність, які допоможуть їм залишитися на плаву в грудні. Це стосується не тільки любовної сфери, але й грошей з роботою. В спілкуванні з людьми їм знадобиться максимум чарівності та харизми. Планети і зірки зроблять їхнє життя більш яскравим і позитивним. Однак до кінця грудня енергетичний фон зійде нанівець, залишивши Левів наодинці із собою.

Діва

Любов для представників цього знака Зодіаку стане головною сферою у грудні. До 8 числа астрологи рекомендують якомога більше часу проводити з другою половинкою або в її пошуках. Флірт стане найкращим способом підняти собі настрій. З 9 по 28 грудня ситуація зміниться на протилежну. Дівам доведеться зустрітися з невпевненістю у стосунках.

Терези

У кожного зі знаків Зодіаку є свої життєві принципи. Терезам у грудні астрологи радять у жодному разі їх не змінювати. Потрібно зберегти колишній шлях, але шукати ключі до вирішення поточних проблем. Сприйнятливість Терезів до негативних емоцій зросте, тому доведеться обходити стороною ризиковані заходи та спілкування з неприємними людьми.

Скорпіон

Початок зими для Скорпіонів буде вдалим, тому що зірки й планети істотно підвищать інтуїцію представників цього знаку. Варто частіше довіряти передчуттям любові, а також у справах, що стосуються роботи й грошей. Дуже добре пройдуть фінансові операції, а також купівля дорогої техніки, меблів. Ближче до кінця грудня у Скорпіонів може з'явитися втома.

Стрілець

У Стрільців починається час компромісів. Вступати в конфлікти з оточуючими людьми астрологи не радять. Краще зберегти дружню атмосферу на робочому місці та теплоту у коханні та сім'ї. Потрібно не тільки почати цінувати близьких і друзів, але й знайомитися з новими особистостями. Це допоможе підняти настрій, знайти удачу в справах і в роботі, завести корисні зв'язки в суспільстві.

Козеріг

Це важливий місяць для Козерогів, які перебувають у стосунках давно або переживають бурхливий роман прямо зараз. Варто цілком присвятити час родині, рідним, близьким, друзям і другій половинці. Починати нові стосунки й давати порожні обіцянки астрологи не рекомендують. У справах та на роботі краще зважувати всі свої рішення і не поспішати, інакше можна зустріти на шляху фінансові проблеми.

Водолій

Життя Водоліїв у грудні може сильно змінитися, причому переважно в позитивний бік. Це буде прекрасний час для розміреної та спокійної роботи. Перевтомлюватися не варто, так само як і вдаватися до неробства. Астрологи рекомендують знаходити час для фізичних навантажень та іншої активності. Про такі періоди кажуть, що краще синиця в руці, ніж журавель у небі. Якщо не вдасться досягти бажаних результатів, не треба засмучуватися.

Риби

У кожного з нас є своя зона комфорту. Рибам не варто залишати цю зону, тому що за її межами їх можуть підстерігати випробування. Кінець 2019 року і початок зими для Риб — це час обережності, зважених рішень, тверезого розуму й чесності до оточуючих. Тільки такий підхід допоможе залишитися на плаву й отримати задоволення від життя. Кінець грудня обіцяє бути спокійним і сприятливим.