Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок / фото: vietucnews.net

Головний тренд у гороскопі на 2 грудня – це відрив від реальності. Весь день у вас буде виникати спокуса закрити очі на будь-які реальні проблеми і зайнятися чим-небудь приємним. Справи, заплановані на сьогодні, навряд чи вдасться закінчити. Втім, для всіх, хто не належить до трудоголіків, цей день дуже навіть непоганий.

Зірки схиляють до того, щоб сходити на прогулянку або в кіно, поспілкуватися з друзями, зайнятися шопінгом, врешті-решт – всмак помріяти. Правда, сьогоднішні мрії, ймовірно, так і залишаться мріями, але задоволення доставлять предостатньо, пише 1001goroskop.

Овен

сьогодні Овну необхідно здригнутися. Таке враження, що йому все байдуже! Насправді ж емоції Овна притупила рутина, і якщо він зуміє внести різноманітність в свої дні, то пожвавить і згаслий ентузіазм. Можливо, є сенс відкласти на якийсь усі справи і вирушити кудись на відпочинок. Або ж навпаки – взятися за новий проект, який обіцяє нові перспективи. сьогодні невелика авантюра піде Овну на користь, повернувши йому свіже сприйняття «тут і зараз».

Відео дня

Телець

сьогодні будь-який механізм, гвинтиком якого є Телець, здатен раз у раз давати прикрі збої. І хоча ці збої будуть полягати переважно в дрібницях, вони можуть сильно відволікати Тельця, заважаючи зосередитися. Як результат, йому буде складно похвалитися хорошими результатами цього дня. Втім, навряд чи хто-небудь з оточуючих, навіть начальство, буде сьогодні очікувати від Тельця подвигів на тлі загальних пробуксували і проблем.

Близнюки

Зірки гороскопу категорично не рекомендують Близнюкам діяти поодинці! Це день, коли самостійно вони нічого не вирішать. Тому якщо Близнюки захочуть вирішити сьогодні якесь важливе питання, їм мимоволі доведеться обговорити його з оточуючими, вислухати їхню думку, знайти компроміс. Однак результат буде коштувати витрачених зусиль: такий, здавалося б, складний шлях виявиться куди ефективніший від прямого.

Читайте такожАстролог указав на можливості та загрози першого тижня грудня

Рак

Раку не слід лізти в авантюри – і в роботі, і в особистому житті, і в будь-яких інших справах. Скрізь, де він хоча б трохи розраховує на удачу, його можуть чекати збої: удача сьогодні візьме собі відгул. Втім, щоб уникнути неприємностей, Раку сьогодні достатньо не ризикувати, у всьому дотримуючись перевіреного, консервативного курсу. Або зайнятися простими поточними справами: робити їх все одно колись треба, а помилки в них не дуже страшні.

Лев

Льву не варто покладатися тільки на себе – самовпевненість може призвести до помилок і збоїв. Цього дня Лев може легко не помітити того, що знаходиться прямо у нього перед носом, або ж помилитися в елементарному питанні. Зате у Льва відмінно вийде працювати в парі: якщо хтось із близьких людей люб'язно погодиться контролювати його, Лев стане куди більш уважним і менш розсіяним.

Діва

Діві не варто братися за великі проекти за участю інших – їй навряд чи вдасться їх здійснити. Те ж саме стосується і будь-яких спільних починань. Єдина людина, на яку сьогодні Діва може хоча б трохи покластися, – це вона сама, а значить, є сенс зосередитися на тих проектах, де вона особисто за все відповідає. І де їй при всьому бажанні ніхто не зможе перешкодити.

Терези

Зірки гороскопу радять Терезам влаштувати презентацію свого проекту або навіть себе самих: оточуючі відмінно до цього поставляться! День схиляє Терези до того, щоб говорити мовою образів і емоцій, – а це саме та мова, яку всі навколо сприймуть на «ура». Іншими словами, Терезам сьогодні не варто завантажувати мозок слухачів цифрами і фактами. Вистачить яскравих, заразливих емоцій – і люди за ними охоче підуть!

Скорпіон

Скорпіону слід приготуватися до того, що далеко не все виявиться таким, як здається. При цьому сюрпризи можуть бути як приємними, так і не дуже. Наприклад, можуть виникнути несподівані труднощі і пробуксовки в справах, які Скорпіон вважав давно вирішеними. У той же час якісь складні питання сьогодні можуть вирішуватися самі собою, як за помахом чарівної палички. Іншими словами, протягом дня Скорпіону варто тримати руку на пульсі і бути готовим до будь-яких несподіваних поворотів.

Читайте такожЩасливчики і лузери місяця: гороскоп на грудень для всіх знаків Зодіаку

Стрілець

День не схиляє Стрільця аналізувати або вдаватися в подробиці. Стрілець може на ходу приймати рішення або відмітати ідеї, підкоряючись лише внутрішньому пориву. Однак зірки гороскопу попереджають його, що покладатися на інтуїцію сьогодні не варто. Передчуття, ймовірне, виявляться оманливими, а засновані на них рішення – неправильними. Щоб уникнути можливих ускладнень і неприємностей, сьогодні Стрільцю не слід рубати зопалу. І вже тим більше не ставити крапку в будь-якому важливому питанні.

Козеріг

Козерогу треба бути тричі обережним – особливо в усьому, що стосується ризикованих проектів і авантюр. Зірки гороскопу кажуть, що на удачу цього дня покладатися не слід, є ризик зазнати нищівного краху. Тому якщо раптом Козерогу здасться, що шанс сам пливе до нього в руки, сьогодні йому не варто ризикувати. Доцільніше почекати, відклавши проект на потім: з часом ситуація зміниться і Козеріг зможе повернутися до того, що задумав.

Водолій

Ентузіазм Водолія здатен привести до зворотного результату. Замість того щоб просуватися вперед, Водолій зі своїм старанним завзяттям сьогодні може викликати у оточуючих роздратування, і це буде гальмувати всі його починання. Щоб подібного не сталося, зірки гороскопу радять Водоліям поберегти свої сили і провести день у спілкуванні з близькими людьми. Ну а якщо ситуація вимагатиме від Водолія активності, намагатися не виявляти зайвого завзяття.

Риби

Зірки гороскопу радять Рибам розслабитися і як слід відпочити. Їм це просто необхідно, щоб відновити виснажений запас енергії і життєвих сил! Правда, розраховувати на розуміння оточуючих не доводиться, а значить, Рибам доведеться придумати, як імітувати діяльність без шкоди для себе й інших. Можливо, частину своїх обов’язків вдасться перекласти на плечі інших, а іншу і зовсім відкласти в довгу шухляду. Нехай Риб сьогодні це не обтяжує: вже на днях вони візьмуться за справи з новими силами!