З'явився гороскоп на тиждень / фото slovofraza.com

Астрологи склали гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку.

Про це пишуть "Факти".

ОВЕН. Від того, наскільки ви будете наполегливі в досягненні поставленої мети, буде залежати і результат. У відносинах з керівництвом не виключені розбіжності, але в результаті зумієте все ж знайти істину. Заздрісники не зможуть застати вас зненацька.

Відео дня

Читайте такожАстролог назвавши чотири знаки Зодіаку, яким дуже пощастить у грудні

ТЕЛЕЦЬ. Події слід аналізувати, спираючись на життєвий досвід і логіку. Думку оточуючих можна послухати, але це зовсім не означає, що потрібно слідувати чужим порадам. Постарайтеся домовитися з тими, від кого залежить ваше матеріальний добробут.

БЛИЗНЮКИ. Володіючи достатнім запасом енергії та креативу, цілком можете розраховувати на гарний результат. Велика ймовірність того, що отримаєте пропозицію, про який давно мріяли. Чудово все складається також і на особистому фронті.

РАК. Проявляйте активність, але не поспішайте розкривати всі свої плани. Пам'ятайте про те, що власна думка може виявитися цінніше будь-яких рад. Близькі чекають від вас розуміння, турботи-не відмовляйте їм в цій маленькій радості.

ЛЕВ. Потреба в нових враженнях періодично виникає у кожної людини. Ось і вам захочеться найближчим часом втекти від нудьги й одноманітності. Не виключені деякі непорозуміння у відносинах з колегами, але всі нестиковки будуть легко усунені.

ДІВА. Для тих, хто займається бізнесом, настає досить плідний період, коли все буде складатися в вашу користь. Зростає також творчий потенціал, цінні ідеї будуть народжуватись у вашій голові постійно.

ТЕРЕЗИ. Маючи намір бути хорошим для всіх, ви ставите під удар власний спокій, душевну рівновагу і внутрішню гармонію. Тому зробіть необхідні висновки і не забувайте, що головна людина у вашому житті -- це все-таки ви.

СКОРПІОН. Низка розмірених подій несподівано може бути перервана якоюсь подією. Після цього може виявитися, що йти второваною дорогою недоцільно. Потрібно шукати нові шляхи та напрямки.

СТРІЛЕЦЬ. Такі якості, як витримка, самовладання, готовність до компромісу необхідні вам, якщо хочете домогтися бажаного. У всьому дотримуйтеся міри і обережність. Не забувайте, що ваша відкритість може бути використана недоброзичливцями.

КОЗЕРІГ. Проявіть свої найкращі якості, включаючи приховані організаторські здібності -- і удача обов'язково посміхнеться вам. Таким чином зумієте домовитися навіть з самими примхливими партнерами, владнавши всі питання.

ВОДОЛІЙ. Цілком імовірно, що ви в даний час неправильно оцінюєте ситуацію, що тягне за собою не найкращі наслідки. Прислухайтеся до внутрішнього голосу і не йдіть врозріз з власними принципами.

РИБИ. Якщо будете враховувати у своїх найближчих планах інтереси близьких, то тільки виграєте від цього. Не варто зв'язувати себе якими б то не було обіцянками, адже насправді може виявитися, що дати слово набагато легше, ніж його стримати.