З'явився любовний гороскоп до кінця року / slovofraza.com

Любовний гороскоп на 2019 рік розповість про цих щасливчиків, які до Нового року зустрінуть справжню любов і знайдуть щастя. Для когось грудень стане місяцем пристрасті і вогню, а хтось знайде гармонію тіла і душі.

Відомий астролог Павло Глоба назвав три знака Зодіаку, які до кінця року зустрінуть свою любов, "РБК Україна".

Тельці

Читайте такожГороскоп на 3 грудня: що сьогодні чекає на кожен знак Зодіаку

Відео дня

Представники знака, які протягом 2019 року неодноразово намагалися почати нові відносини, нарешті зможуть знайти щастя. Скаменіле серце Тельців знову схвилюється, і причиною тому стане, вже здавалося б, охолола любов. В якийсь момент до них прийде розуміння, що не всі мости спалені. Павло Глоба радить прислухатися до свого серця, і цілком можливо, що в 2020 році вони зіграють пишне весілля.

Раки

У тих Раків, спроби яких зустріти свого обранця протягом року, залишалися лише нездійсненними мріями, з'явиться унікальний шанс. Астролог впевнений, що грудень подарує Ракам таку любов, яку їм ніколи в житті ще не доводилося відчувати. У представників цього знака виростуть крила і відкриється друге дихання.

Водолії

Водолії звикли з недовірою ставитися до людей. Їм не завжди легко вдається сходитися з новими знайомими і довіряти їм. Тому вони не відразу можуть зрозуміти, що трапляється їм людина саме той єдиний. Також Павло Глоба радить представникам знаку по-новому поглянути на того, хто поруч. Можливо, до них прийде розуміння, що шукати вже нічого і не треба.