У рік Щура пощастить 4 знакам Зодіаку / Фото УНІАН

2020-й обіцяє бути заплутаним для деяких знаків Зодіаку, зате продуктивним. Про це йдеться у гороскопі Павла Глоби на наступний рік.

Також для багатьох майбутній рік обернеться доленосним моментом у житті, адже Білий Металевий Щур сприяє будь-яким сміливим рішенням, передає SlovoFraza.

Кому пощастить у 2020 році

Тілець

Представники знаку Тільця можуть ні про що не перейматися: смуга невдач в їхньому  житті добігла кінця. У прийдешньому році серйозних труднощів не передбачається. Гороскоп на новий рік обіцяє Тільцям відмінний період, коли вийде дихнути на повні груди й піддатися течії. Але захоплюватися бездіяльністю все ж не варто — рік хороший для навчання, розширення кругозору, духовних шукань і поповнення багажу знань. Самоосвіта допоможе розкрити в собі нові здібності. Друга декада року запам'ятається деяким Тільцям вирішальною зустріччю, яка переверне все життя.

Відео дня

Читайте такожДвом знакам Зодіаку казково пощастить цього тижня - астролог

Діва

На Дів у новому році чекає епоха стабільності на всіх фронтах життя. Перемоги Дів — цілком і повністю їхні заслуги. Вони будуть щасливі тільки тому, що відмінно попрацювали в минулі роки. Єдине, що радить астролог — це брати час на додатковий аналіз, більше думати про майбутнє й не робити поспішних висновків. Щоб щасливий рік не обернувся витраченими нервами та зіпсованими стосунками, з початку року слід взяти емоції під контроль. Тоді спокій та впевненість допоможуть досягти успіху в ділових починаннях, так і в особистому житті.

Водолій

Білий Щур підтримує Водоліїв, а отже, їм можна робити все, що заманеться. Свобода думки й вчинків не принесе шкоди, навіть навпаки, зверне увагу на більш серйозні проблеми й речі, які заважають досягти успіху. Також астролог радить Водоліям, яким не подобається їхня робота, знайти віддушину. Це може бути хобі, подорожі, спорт, любов. Найголовніше — не перейматися через дрібниці й не заганяти себе, тоді Щур обов'язково допоможе досягти успіху й виконати свої мрії.

Риби

Для Риб настає час, коли можна і треба жити так, як вони давно хотіли. Тому необхідно оцінити свої можливості та співвіднести їх зі своїми бажаннями. Впевненість у собі, рішучість допоможе самореалізуватися в житті, коханні й творчості. Щур дасть рідкісний шанс — провести рік так, як вони мріяли. Але при цьому необхідно грати за правилами.