З'явився гороскоп на тиждень / фото iStock

Астрологи склали гороскоп на тиждень, 9-15 грудня, для всіх знаків Зодіаку.

За їхнім прогнозом, Овен доб'ється успіху завдяки красномовству, а Скорпіон — компромісу, передають "Факти".

ОВЕН. Маєте всі шанси для того, щоб завести потрібні знайомства. Завдяки дару красномовства та вмінню переконувати потрібних людей досягнете відмінних результатів. Частіше влаштовуйте періоди відпочинку, не перевантажуйте себе важкою фізичною працею.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. Будьте більш згідливі, це дасть можливість покращити своє матеріальне становище. Властива вам зараз неуважність може стати причиною прикрих непорозумінь. Постарайтеся зосередитися, особливо, коли йдеться про важливі питання. 

БЛИЗНЮКИ. Цілком можете розраховувати на покращення свого фінансового становища. Якщо будете досить рішучі, наполегливі у своїх діях, то удача обов'язково посміхнеться вам. Прекрасний час для тих, хто збирається в дальню поїздку.

РАК. Зараз вам краще зайнятися повсякденними справами, а не будувати далекосяжні плани. Женіть геть від себе тужливі думки, не дозволяйте поганому настрою оволодіти вами. Вміння знайти спільну мову з діловими партнерами обіцяє непоганий прибуток.

ЛЕВ. Будьте готові до того, що майбутній період виявиться досить нудним. Швидше за все, вам доведеться вирішувати раптово виниклі проблеми — і не тільки свої. На щастя, маєте всі шанси для того, щоб впоратися з будь-яким завданням.

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, яким казково пощастить у 2020 році

ДІВА. Заступництво впливової особи допоможе втілити в життя задумане. Бажано не звалювати на свої плечі дуже багато роботи. Є ризик не впоратися з покладеними на вас обов'язками, тож зберіться.

ТЕРЕЗИ. На перше місце у вас зараз виходять службові питання, тому про особисте доведеться поки забути. Зберігайте спокій у всьому, чим доведеться займатися у майбутній час. Керівництво обов'язково винагородить вас за вашу кмітливість і працьовитість.

СКОРПІОН. Розраховувати на прибуток можна лише в тому випадку, якщо проявите гнучкість у своїх діях, кмітливість і готовність до компромісу. Більш філософськи підходьте до будь-якого питання, не тисніть на колег і близьких.

СТРІЛЕЦЬ. Ставлячи перед собою непрості завдання, ви тим самим підвищуєте власну самооцінку. Навіть якщо на шляху виникнуть несподівані труднощі, не опускайте руки, йдіть рішуче до своєї мети.

КОЗЕРІГ. Тільки терпіння допоможе вам утриматися на вже завойованих позиціях як вдома, так і на службі. Успіх буде прямо залежати від ваших дій. Шукайте привід, щоб підняти собі настрій, не пасуйте перед труднощами.

ВОДОЛІЙ. У якийсь момент ви вирішили, що плисти за течією дуже зручно, оскільки це не вимагає жодних зусиль. Але зараз настають інші часи, і вам необхідно кардинально змінювати своє ставлення до подій.

РИБИ. Ваша готовність оперативно включитися в процес на будь-якому етапі не залишиться непоміченою. Доброзичливість і гнучкість у стосунках з людьми — запорука високих результатів. Не повторюйте помилок, допущених раніше.