З'явився гороскоп на тиждень / slovofraza.com

Гороскоп Павла Глоби допоможе вам досягти успіху у всіх сферах життя цього тижня, 9-15 грудня.

Астролог виділив три знаки Зодіаку, яким найбільше пощастить у цей період, передає SlovoFraza.

Лев

У Левів сприятливими днями стануть середа і четвер. Найважливішою сферою стане кохання. Самотнім Левам вдасться знайти другу половинку, а тим, хто вже у стосунках, вдасться перевести їх на новий рівень. Також можливе відновлення стосунків, які в недавньому минулому зазнали краху.

Відео дня

Діва

Для Дів поточний тиждень буде дуже сприятливим. Він почнеться і завершиться на максимально позитивній ноті. У цей час можна і потрібно займатися будинком, покупкою меблів, підготовкою помешкання до новорічних свят, невеликим ремонтом, генеральним прибиранням. Також Павло Глоба радить не відмовлятися від поїздок, від зміни обстановки. Сприятливими стануть дорогі придбання типу покупки квартири, машини, нової техніки.

Риби

У Риб починається дуже сприятливий час, коли планети й зірки на їхньому боці. Час ідеально підходить для нових починань. Можна змінювати роботу, здійснювати дорогі покупки. Настав час позбуватися страхів та невпевненості. Можна ставити перед собою нові цілі у всіх сферах життя, займатися улюбленими справами, планувати весілля або народження дитини.