З'явився гороскоп на 14 грудня / фото vietucnews.net

З'явився гороскоп Павла Глоби на 14 грудня 2019 року для всіх знаків Зодіаку.

Він розповів, кому в цей день світять великі звершення, а кому краще поводитися тихіше, передає SlovoFraza.

Овен

Овнам потрібно бути готовими до того, що 13 грудня на вас зваляться всі справи світу. Ви будете відповідати за все, що навколо. Будьте стійкими й у вас все вийде.

Відео дня

Тілець

У Тільців був страшенно напружений тиждень, який закономірно почнеться такою ж суботою. Ви будете намагатися встигнути доробити всі справи, щоб дозволити собі нарешті розслабитися хоча б на вихідних. Втім, будьте готові, що скоро на вас звалиться багато побутових турбот.

Близнюки

Близнюкам гороскоп на 14 грудня обіцяє досить спокійний день. Навколо вас запанує повний штиль. Може, це затишшя перед бурею? Будьте обережнішими.

Рак

Ракам у суботу слід тримати себе в руках, оскільки ви можете потрапити у ситуацію, яка змусить вас виплеснути емоції на оточуючих. Не варто цього робити.

Лев

Левам 14 грудня світить несподіваний прибуток. Можливо, вам повернуть старий борг або ж підкинуть грошенят як премію. Також Левам у цей день може щастити в азартних іграх. Варто ризикнути.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких чекає щастя напередодні Нового року

Діва

Дівам гороскоп на 14 грудня рекомендує утриматися від шкідливих звичок. Субота – найкращий час, щоб подбати про своє здоров'я й почати життя з чистого аркуша.

Терези

Всередині Терезів у цю суботу буде вирувати океан нерозтраченої енергії. Ви зможете повалити гори, приготувати обід на десять осіб, сходити на побачення, а після ще й танцювати всю ніч у клубі. Звідки у вас стільки?

Скорпіон

Скорпіони наполегливо йшли до поставленої ними мети, і в п'ятницю їм нарешті вдасться її досягти. Ви молодці, оскільки не відступили перед труднощами, а тепер можете пожинати плоди.

Стрілець

Стрільцям у цей день краще не перевантажувати себе розумовою роботою, а зайнятися фізичною працею. Користі буде набагато більше.

Козеріг

День буде сповнений цікавими подіями та яскравими враженнями. Вам захочеться повторити такий ще раз.

Водолій

Не варто йти на поводу власних бажань. За проявом егоїзму ви не помітите потреб близьких.

Риби

У цей день комусь із вашого оточення знадобиться ваша допомога чи порада – не відмовляйте, якщо можете допомогти.