Влад Росс / фото УНІАН

Гороскоп України говорить про те, що в найближчі роки не буде ні масових акцій протесту, ані майданів у нашій країні.

Про це заявив астролог Влад Росс, передає "Главред".

Читайте такожРозживуться грошима: астролог назвавши щасливчиків тижня

Відео дня

"Після зустрічі в нормандському форматі ніяких протестів і заворушень в Україні не буде. В принципі, майданів у нас не повинно бути до 2022 року. А ось у 2022 році з'явиться можливість обурень і протестів. Це пов'язано з тим, що в будинку влади України перебуватиме Уран, який часто обіцяє зміну влади, перевороти, несподівані ситуації", – наголосив Влад Росс.

Крім того, за словами астролога, це буде обумовлено циклом Чорного Місяця.

"Кожні дев'ять років в Україні можуть відбуватися якісь хвилювання, новий майдан у зв'язку з циклом Чорної Місяця. І черговий такий період випаде на 2022 рік. Так, перший майдан – Помаранчева революція – у нас був в 2004 році, другий майдан розпочався у 2013 році, тобто рівно через дев'ять років – Революція Гідності. Ось і третій майдан може розгорітися восени 2022 року, коли Чорна Місяць з'єднається з Нептуном і асцендентом України", – розповів Росс.

Астролог переконаний, що до 2022 року Володимиру Зеленському не загрожує ні імпічмент, ні переворот, здатний привести до зміни влади в державі.

"Якщо майдан при правлінні Зеленського і станеться, то не раніше 2022 року", – додав Росс.

До того ж, за словами астролога, український народ сьогодні не налаштований на протести і майдани.

"Подивіться хоча б на акцію 21 листопада, де людей було раз-два і край. Україна втомилася від революцій! І Сатурн, проходячи по асценденту України, "заморожує" будь-які протести і майдани. Навіть якщо хтось вирішить вкласти величезні гроші на майдан, у нього все одно не вийде розпалити масові протести", – зазначив Влад Росс.