Влад Росс / фото УНІАН

Хоча російському президенту Володимиру Путіну вдасться утриматися при владі в 2020 році, його рейтинги до кінця року почнуть стрімко танути.

Про це заявив астролог Влад Росс, передає "Главред".

"Повалення Путіна в 2020 році не буде. Однак це ще не привід для нього, щоб розслаблятися. Так як цей рік буде роком затишшя перед бурею, тобто перед бунтами, які відбудуться восени по всій Росії, а не тільки в Москві та Санкт-Петербурзі. Підтримка Путіна і його команди буде стрімко танути, бо і його партії Єдина Росія буде складно знову перемогти на виборах в Держдуму", – прогнозує астролог.

Відео дня

Читайте такожАстролог назвавши чотири знаки Зодіаку, які розбагатіють у лютому

За словами Влада Росса, найбільш несприятливий період для Путіна почнеться в кінці 2021 року і триватиме весь 2022 рік. Це, як пояснив астролог, пов'язано з тим, що в річному гороскопі "господаря Кремля" з'єднаються Марс, планета вбивства і повалення, з Сонцем і Місяцем.

"Є ймовірність, що Путін втратить владу в 2021 році, коли Уран увійде в дім влади в гороскопі Росії. Але більш імовірно, що це станеться в 2022-му. Можливо все, аж до фізичної ліквідації, або він зробить пластичну операцію і просто зникне", – зазначив Росс.

За прогнозом астролога, у жовтні 2020-го почнуться масштабні і небезпечні для путінського режиму протестні рухи. І в цьому ж місяці буде спостерігатися "пік непопулярності" Путіна і падіння його рейтингу.

Влад Росс зазначив, що навіть загальний прогноз для всіх, хто народився під знаком Терезів, 2020 рік вкрай несприятливий. А Путін, як відомо – Терези. Зокрема, Терезам буде вкрай складно утриматися на займаних посадах: їх можуть скидати, звільняти, знижувати в званні, уточнив астролог.