З'явився гороскоп на лютий 2020 / фото rabstol.net

Астрологи склали гороскоп на лютий-2020 для кожного зі знаків Зодіаку.

За їхніми прогнозами, головним щасливчиком лютого стане Овен, а головним лузером - Стрілець.

Читайте такожГороскоп на завтра, 17 січня: що чекає на Левів, Раків, Дів та інші знаки Зодіаку

Відео дня

Гороскоп для Овна, Тільця, Діви і Терезів - щасливчиків лютого

Як стверджують астрологи, на ці чотири знаки Зодіаку чекає успіх у всіх сферах життя, але особливо їм пощастить у фінансовій.

Овен. Грошові надходження не за горами. Варто пам'ятати, що розпоряджатися ними потрібно з розумом, тоді без проблем зможете їх примножити. На роботі можлива премія і навіть підвищення!

Тілець. Ваш зірковий час настав: сміливо ризикуйте, і все у вас вийде. Зірки обіцяють цьому знаку Зодіаку отримання прибутку і навіть лотерейний виграш. Більш того, ви можете спланувати поїздку, про яку так давно мріяли.

Діва. В особистому житті цього знаку Зодіаку в лютому все буде спокійно і без змін. А ось де відбудуться несподівані зміни, так це на роботі. Можливе підвищення зарплати й кар'єрне зростання. Головне правило - зберігайте спокій.

Терези. Гроші потечуть рікою, а разом з ними і яскраві незабутні події в лютому. Можливе придбання нерухомості, переїзд, зміна місця роботи. Але це все піде вам на користь.

Читайте такожАстрологи назвали найбільш "отруйні" любовні союзи знаків Зодіаку

Гороскоп для Близнюків, Левів, Стрільців і Козерогів - лузерів лютого

Зірки обіцяють неприємності в лютому 2020 чотирьом знакам Зодіаку. За словами астрологів, у представників цих сузір'їв буде "бомбити" по всіх фронтах.

Близнюки. Неприємності почнуться на роботі, там вас можуть підставити, причому ті колеги, від яких ви не очікували такого. Потім "апокаліпсис" буде спостерігатися і в особистій сфері, можливі розставання і гучні сварки.

Лев. Почуття трохи охололи, тому буде відчуватися деяка роздратованість у стосунках з партнером. Астрологи радять трохи відпочити один від одного. Можливі ризиковані пропозиції, від яких варто одразу ж відмовлятися.

Стрілець. Вас може підвести здоров'я, потім почнуться проблеми на роботі. Астрологи радять абстрагуватися і не звертати увагу на випади заздрісників. Не підписуйте важливі документи!

Козеріг. Особливо важкою буде перша половина лютого. Ви будете роздратовані й стомлені. Тому найкраще задуматися про відпустку, інакше не уникнути проблем зі здоров'ям і сварок з колегами.

Читайте такожГороскоп на 16 січня 2020: що чекає сьогодні на кожен знак Зодіаку

Гороскоп для Раків, Скорпіонів, Водоліїв і Риб, на яких чекає нейтральний лютий

Рак. Плисти за течією - такий ваш слоган на лютий. І в цьому немає нічого поганого, оскільки зірки обіцяють спокійний і розмірений період. Все залишиться без змін.

Скорпіон. У першій половині місяця можливі конфліктні ситуації, але у другій настане затишшя у всіх сферах. Астрологи радять частіше виходити у світ і не забувати про відпочинок.

Водолій. Лютий подарує вам можливість нарешті зайнятися собою. У другій половині місяця можливі непередбачені витрати. Щоб потім не шкодувати, стежте за своїм гаманцем.

Риби. Лютий буде нагадувати їм гойдалки: можливі перепади настрою, метання, необдумані рішення. Розібратися в собі та у всьому цьому допоможе спорт і медитації.