Гороскоп на 18 січня 2020 / slovofraza.com

Гороскоп на суботу, 18 січня 2020 року, передбачає вдалу добу для розвитку. Творчі справи, навчання й експерименти принесуть свої плоди.

Про це йдеться в гороскопі Павла Глоби на сьогодні для всіх знаків Зодіаку, передає SlovoFraza.

Овен

Енергія дня буде схиляти багатьох до приємної, хоч і швидкоплинної, романтики. Не лінуйтеся урвати свій шматок такого перебігу подій – задоволення гарантоване.

Відео дня

Тілець

Сьогодні ваша енергія моментами може здаватися заблокованою. Ви можете відчути сильний опір, який прагне вириватися в напади люті. Намагайтеся забезпечити собі максимальний фізичний комфорт.

Близнюки

В основному ви знаєте, чого хочете і дієте чітко і рішуче. Втім, іноді дилеми не відступають і виникають проблеми з прийняттям рішень. Головне пам'ятати, що такий настрій не назавжди.

Рак

Варто очікувати день, наповнений почуттями й емоціями, які можуть вразити вас абсолютно несподівано. Ви реалізуєте всі свої плани та, ймовірно, отримаєте вигідну пропозицію.

Лев

Незабаром підозрілий чоловік спробує втягнути вас у неприємну ситуацію. Будьте обачними й не заплутуйте ситуацію. Не нехтуйте можливістю відверто поділитися проблемою з надійними людьми.

Читайте такожАстрологи назвали щасливчиків та лузерів лютого: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Діва

Сьогодні ви можете отримувати нові пропозиції. Не зволікайте віддати іншим частину своєї рутинної роботи. Зменшіть свій темп до рівня, який буде вам комфортним.

Терези

Тимчасово відмовтеся від тривіального проведення часу й обмежте контакти з людьми, які не приносять у ваше життя нічого цінного. Незабаром вам доведеться прийняти рішення, ефект від якого істотно вплине на ваше подальше життя. Будьте мудрими та перевіряйте почуте перед тим, як братися за дії.

Скорпіон

Це ваш щасливий день. Інтуїція підкаже вам найкращі рішення. Втім не дозволяйте ліні інших додавати вам обов'язків – дорослі не повинні відповідати за вчинки один одного.

Стрілець

Замість того, щоб пригнічувати свої емоції, наважтеся на чесну і відверту розмову. Не приховуйте, що відчуваєте, а чесно ділитися переживаннями з важливим співрозмовником. З відкритими картами буде набагато простіше знайти якісне рішення.

Козеріг

Час почати йти власним шляхом. Будьте напористими та не бійтеся відстоювати свої ідеї. Якщо зараз нічого не змінити, ви незабаром пошкодуєте, що слідували чужими вказівками.

Водолій

Зараз сприятливий час для короткої медитації та інших духовних питань. Ви можете відчути посилене бажання досліджувати невидимі виміри життя.

Риби

Якщо ви сильно втомилися, то нема чого дивуватися своїй незосередженості. В такому стані вкрай складно організувати думки і виконувати обов'язки. Подумайте про те, щоб взяти достатньо вихідних.