У сприятливі дні можна сміливо братися за нову справу \ ratatum.com

Календар місячних днів зможе допомогти Вам визначити сприятливі і несприятливі дні місяця. Сприятливі дні місячного календаря у лютому - це вдалі фази Місяця для початку нових справ та прийняття важливих рішень. А в несприятливі дні місячного календаря слід проявляти обережність і уважність.

Місячний календар на лютий 2020 року:

Сприятливі дні: 3, 4, 6, 10, 11, 13, 14, 15, 18, 20, 21, 24, 28, 29. У сприятливі дні можна сміливо братися за нову справу, втілювати свої ідеї в життя. Це - періоди емоційного підйому, коли будь-яка, навіть найскладніша, справа приносить несподівані результати.

Несприятливі дні: 2, 9, 16, 23. У ці дні уникайте спокус, конфліктів, провокацій. Також в ці числа бажано не бажати нікому зла і не сваритися. Контролюйте свої емоції і бажання, інакше наслідки можуть бути поганими.

Відео дня

9 лютого - повний місяць у знаку Діви. Під час повного місяця слід бути дуже обережним. Оскільки необережне поводження з наданою в ці дні міццю може зруйнувати намічені плани або призвести до конфліктних ситуацій. Тому всі важливі для вас проекти, ділові зустрічі та починання краще змістити на інший період, тим більше, що повний місяць триватиме всього кілька днів.

23 лютого - молодий місяць у знаку Овна. Для людини вплив молодика несе тільки неприємності, в якому знаку зодіаку це подія не відбулася б. Період вкрай негативний для чоловіків, які раптово стають байдужими до найбільш захоплюючих для себе занять. Не варто щось планувати на період молодого місяця, щоб це не було – плани майже напевно закінчаться невдачею. А це «веде» за собою неприємні наслідки, як для організму, так і для душевного стану.

Фази Місяця в лютому:

Перша чверть - 2 лютого 2020 року;

Повний Місяць - 9 лютого 2020 року;

Третя чверть - 16 лютого 2020 року;

Новий Місяць - 23 лютого 2020 року.

Вплив Місяця:

У Місячному календарі на Лютий 2020 року різноманітні події завдають впливу на природу і людину. Молодик, повний місяць, дні першої і останньої чверті Місяця вважаються часом посиленої взаємодії Сонця і Місяця між собою. Це негативні дні. Сприятливими місячними днями є дні, коли на небі створюється аспект у 60 або 120 градусів між Сонцем і Місяцем. Місячний календар - це циклічна зміна 4-х фаз нічного світила. Місячний календар складається з 29-30 місячних діб відштовхуючись від довжини 1-го дня, що визначається близькістю місяця до горизонту під час молодого місяця. Місячна доба (місячні дні), не завжди дорівнює одна одній по часу. Це обумовлено тим, що закінчений місячний цикл становить близько 29,5 сонячних днів. Початком місячного місяця, точкою відліку, вважається момент молодика. Перші місячні дні тривають від настання молодого місяця до 1-го сходу Місяця за астрономічними даними.