З'явився гороскоп для всіх знаків Зодіаку на сьогодні, 19 січня / iStock

Неділя допоможе контролювати будь-які емоції, включаючи негативні. Всі, хто цього захоче, зможуть тримати під контролем свої пристрасті та інстинкти.

Сьогодні буде нескладно дотримуватися правил, тримати безпечну дистанцію, зберігати секрети, слідувати почуттю боргу, проявляти витримку, терпляче вичікувати й «сидіти в засідці».

Необхідними справами краще займатися в першій половині дня, суворо за планом. Бажано уникати небажаних негативних настроїв, темних і сирих місць.

Відео дня

Овен

Цей день Овни можуть присвятити відпочинку. При цьому краще не залишати без підживлення емоційну і чуттєву сферу, бо сьогодні душа захоче пристрастей, важливо лише контролювати їх і не дати їм «з'їсти» себе. На легковажні авантюри та різку зміну обстановки в цю добу немає настрою і сил. Сьогодні рекомендується виключити великі фізичні навантаження, радикальні незворотні зміни, нові експерименти.

Телець

Тельцям сьогодні не варто боятися ролі головного в стосунках, особливо, близьких і теплих. Вітається підлаштовування під чужі звички, смаки й навіть випадкові настрою. Сьогодні – саме час проявити співчуття і поступливість, але краще робити це в розумних межах, не розчиняючись в іншій людині. Можна довіритися інтуїції партнера. Не страшно «піти у розвідку» з тим, хто вже довів свою надійність

Близнюки

Сьогодні Близнюки - заручники обставин. Може підвести здоров'я, утримувати якийсь обов'язок чи відповідальність. Не кращий день, якщо вам хочеться свободи, динаміки і яскравого, дотепного спілкування. Замість інтелекту та ерудиції, від вас може вимагатися самовідданість, послужливість, вміння триматися в чужій тіні чи бути «напохваті». Сьогодні доведеться ретельно дотримуватись правил безпеки.

Читайте такожГороскоп на сьогодні: що принесе знакам Зодіаку день Сатурна

Рак

Цей день забезпечує Ракам стабільність. За партнером ви, як за кам'яною стіною (особливо, якщо він досвідченіший і старший), зате емоційна частина програми лежить на вас. Не варто вважати недоліками такі особливості ситуації, як контроль, опіка і твердо окреслені межі. Саме вони дозволять вам ні про що не турбуватися, впевнено демонструвати свій талант або розкривати чуттєвий потенціал.

Лев

Сьогодні Леви прив'язані до будинку або місця, де опинилися з волі випадку. Якщо вам там незатишно, корисно чіткіше позначити межі своєї особистої території. Не виключено, що вони проляжуть не у фізичному, а в емоційному просторі - наприклад, ви не дозволите оточуючим вдиратися у свої таємні мрії. Сьогодні додасть спокою і стабільності наведення порядку і дотримання режиму, виконання сімейного обов'язку.

Діва

Дівам зірки підказують, що сьогодні головна сигнальна система - емоції, а слова мають лише допоміжне значення. Також в цей день несуть велике смислове навантаження таємниці, натяки, підтексти. Розпізнати своїх і чужих вам допоможе чуття. Висловити симпатію і прихильність сьогодні дозволять невербальні знаки уваги. Добре розміщувати в блогах і соціальних мережах загадкові зображення і музичні записи.

Ваги

Терезам сьогодні варто скасувати будь-які починання, а також підвищену активність вже взятому напрямку. Можна використовувати цей день для занурення в дрібниці життя (часом неприємні), а також емоційні тонкощі, якщо ви маєте таку схильність або цьому сприяє ситуація. Роблячи покупки, важливо економити двома способами: не витрачати більше необхідного і дбати про якість (скупий платить двічі).

Скорпіон

Сьогодні глибока чутливість поєднується у Скорпіонів з самовладанням і скритністю. Оточуючим буде вкрай складно «розговорити» вас чи вивести із себе, якщо ви самі цього не захочете. Сьогодні можлива багатозначна пауза у відносинах. Енергії протягом доби буде не так вже й багато. Необхідними справами й особистими потребами розумніше зайнятися в першій половині дня, а ввечері відпочивати (краще на самоті).

Читайте такожТрьом знакам Зодіаку зірки обіцяють неприємності в лютому - гороскоп

Стрілець

Стрільці сьогодні непогано перенесуть самотність, контроль та інші обмеження, якщо побачать в цьому практичний сенс. Наприклад, можливість довести до ладу справи, виконати обов'язок, відновити захист, пройти період фізичної реабілітації або зміцнити внутрішній моральний стрижень. В разі відсутності якої-небудь програми й цілі, сьогодні вас чекають нудьга і зневіра, зниження тонусу і невіра у свої сили.

Козеріг

Козероги вважають за краще дотримуватися шаблонного сценарію, в тому числі, на майбутнє. Шукати нові варіанти та експериментувати вам сьогодні може перешкодити втома, песимізм або інша причина. Навколишня дійсність часом буде підтверджувати й ілюструвати ваші найгірші побоювання. Водночас ви будете захищені від неприємностей. Зірки сьогодні радять підбивати підсумки та поки не будувати нові плани.

Водолій

Водолії аж до ночі можуть відчувати психологічний або фізичний дискомфорт. Не виключена втрата сил, моральна втома, емоційна вразливість. Сьогодні варто бути уважнішими до неприємних відчуттів і нав'язливих симптомів, якщо у вас є ендокринні й гормональні проблеми: можливо, вимагає корекції спосіб життя. Триматися на плаву допоможе внутрішній стрижень, таємний план чи почуття обов'язку.

Риби

Цей день допоможе Рибам переконатися в якийсь факт або закріпитися в стратегічно важливій позиції. Події можуть мати пасивно-обмежуючий характер – наприклад, ставити вам межі безпеки, за які вам не варто переходити, якщо ви не хочете неприємностей. Сьогодні ви ясніше побачите межі своїх повноважень або межі чужих можливостей, зрозумієте, за кого вам слід триматися, а з ким вам не по дорозі.