Характеристика знака Зодіаку Телець / фото tj.sputniknews

Телець – другий знак зодіакального кола. Період цього знака Зодіаку триває з 21 квітня до 21 травня.

Його стихія – земля, символ – священна корова, родюча земля і квітучий сад. Покровителькою цього знака Зодіаку є планета Венера. Камені-талісмани: амазоніт або аметист, авантюрин або агат, яшма і кварц.

Один із найбільш врівноважених знаків Зодіаку. Прикметними рисами характеру Тельців є терплячість, працьовитість, практичність, життєва мудрість, неквапливість, любов до задоволень і впертість.

Відео дня

Характеристика Тельців

Читайте такожАстрологи назвали головну силу кожного знаку ЗодіакуПредставники цього знака – творці та гурмани. Телець втілює собою принцип любові до життя та його благ. Він уміє й любить працювати, створює собі комфортні умови для життя. Терпіння Тільця дивує, йому важко вчитися чогось нового й пристосовуватися до незнайомих умов.

Це дещо пасивний знак, який, ймовірно, чекає слушної нагоди й активно полює за можливостями. Він є найпрацьовитішим знаком Зодіаку, здатен довго й важко працювати, якщо знайде відповідний спосіб самовираження.

Яскраво виражена практичність і життєва мудрість, неквапливість роблять Тільця хорошим домогосподарем.

Представники цього знака Зодіаку врівноважені, спокійні та вперті люди, а також розсудливі й практичні. У них стійкі погляди на життя. Тільці цінують стабільність.

Чоловік Телець

Чоловіки, народжені під знаком Тельця, терплячі та спокійні. Проте, якщо їх усе ж вивести з рівноваги, то є ризик зіткнутися з розлюченим биком. При цьому його гнів бурхливий, але недовгий.

Характер чоловіка і жінки Тілець / фото w-dog.ru

У малознайомому товаристві чоловік, народжений під знаком Тельця, мало себе проявляє. Він поводиться тихо й практично не спілкується. Його характер розкривається в оточенні перевірених людей, де Телець стає душею компанії.

Закохавшись чоловік Телець проявляє розсудливість, спокій і здоровий глузд. На життя він дивиться реалістично, приземлено. Однак при цьому емоційно стриманий Телець усе ж захоплюється чуттєвими аспектами кохання й поводиться як справжній гурман у любовних стосунках.

Жінка Телець

Жінка цього знака Зодіаку має дуже спокійний характер. Це стримана та вдумлива жінка, яка ніколи не дозволить собі різкого словесного випаду або образи на адресу іншої людини. При цьому не потерпить такого ставлення і до себе.

Зовнішня краса жінки Тельця гармонійно поєднується з силою волі та ангельським терпінням. Вона рідко дратується і, як правило, ці спалахи гніву бувають короткочасними.

Представниці цього знаку відрізняються особливою царственою й спокійною граціозністю. Вони наділені природною чарівністю та приємними манерами.

Риси характеру Тельця / фото zodiak.guru

Жінки Тельці просто обожнюють шик і прагнуть досягти добробуту. Вони обирають чоловіків, які здатні забезпечити їй безбідне існування та зможуть задовольнити всі потреби.

Дитина Телець

У дитинстві Телець – завзятий, наполегливий, життєрадісний і доброзичливий малюк. Він небайдужий до музики й дуже практичний.

Діти Тельці впевнено досягають поставленої мети, адже, прийнявши одного разу рішення, вони будуть наполегливо втілювати його в життя.

Вони неквапливі та навіть повільні порівняно з іншими дітьми. Але це через те, що Тельці – люди серйозні, все роблять ретельно, вони просто не вміють поспішати.

Сумісність Тільця з іншими знаками / фото getbg.net

Сумісність з іншими знаками

Найбільш сумісні у коханні та шлюбі Тельці зі знаками земної стихії – Дівами та Козерогами. Хороша любовна сумісність з представниками зодіакальних знаків Риби та Рак.

Несумісними знаками для Тельця є Лев і Водолій, хоча союз із Водолієм може бути корисний для кар'єри, а з Левом – для емоційної підтримки.

Стосунки з Близнюками можуть дати їм вигоду у фінансовому плані. Натомість для духовного розвитку буде плідним партнерство з Овном.