Астрологи розповіли, кому сьогодні будуть благоволити зірки в кар'єрних амбіціях / фото pixabay.com

У день Юпітера - четвер - доля благоволить впевненим і енергійним людям. 23 січня біля трьох знаків з’явиться шанс отримати підвищення по службі або солідне заохочення.

Попри спадаючий Місяць, який несе мляву астродинаміку, цього четверга події будуть розвиватися стрімко. А особливо для тих знаків, які відрізняються активністю і енергійністю. Астрологи розповіли, кому сьогодні будуть сприяти зірки в кар'єрних амбіціях, передає НВ.

Гороскоп на сьогодні: Лев

Леви - невтомні кар'єристи. Їх марнославство та інтелект заохочують до пошуку нових рішень робочих завдань, а це безпосередньо позначається на просуванні по кар'єрних сходах. Ось і сьогодні вам вдасться проявити себе перед керівництвом, що принесе плоди в найближчому майбутньому.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на сьогодні, 23 січня: що чекає на Левів, Раків, Дів та інші знаки Зодіаку

Гороскоп на сьогодні: Стрілець

Як правило, для досягнення результату вам не вистачає посидючості. Однак сьогодні ця якість не знадобиться, скоріше, в ціні буде чарівність і впевненість в собі. А цих рис у вас із лишком, тому успіх неминучий. Тільки ретельно підготуйтеся до ділової зустрічі, публічного виступу або презентації.

Гороскоп на сьогодні: Близнюки

Активність і життєрадісність - ваші основні переваги. Проявіть їх сьогодні, і результат не змусить себе чекати. А прийде він у вигляді підвищення, до якого додадуться нові завдання. Але ж вам не звикати до складнощів, чи не так?

Нагадаємо, гороскоп 2020 обіцяє неприємності у фінансовій сфері деяким знакам Зодіаку. Астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку, яким варто бути на сторожі в кінці січня, оскільки грошові втрати можуть бути досить серйозними.