Гороскоп на сьогодні: астрологи розповіли, хто дуже скоро отримають нагороду / фото pixabay.com

Цієї п’ятниці важливо приділити увагу виконанню обов’язків, що вимагають уважності і вдумливого підходу.

Сьогодні Місяць в сузір'ї Діви, а воно сприяє старанним людям, стверджують астрологи. Крім того, ті, хто проявив старанність в роботі дуже скоро отримають нагороду, передає НВ.

Гороскоп на сьогодні: Терези

Спокійні та зібрані Терези люблять свою роботу не за результат. Вони звикли насолоджуватися процесом, проте результат докладених зусиль сьогодні теж буде значним. Швидше за все, ви отримаєте премію за своє старання.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на сьогодні, 24 січня 2020: що чекає на всі знаки Зодіаку напередодні вихідних

Гороскоп на сьогодні: Водолій

Добросовісний підхід до справи, яким ви завжди відрізнялися, сьогодні буде відзначений керівництвом. Ваші шанси на підвищення різко зростуть, а крім того матеріальне заохочення теж не змусить себе чекати. До речі, сьогодні також є ймовірність виграшу в лотерею.

Гороскоп на сьогодні: Козеріг

Навіть ненавидячи свою роботу, Козероги виконують її якісно і старанно. Що ж, пора просити прибавку до зарплати, оскільки ви й справді потрудилися на славу. Продумайте свій "спіч" і вирушайте до керівництва.

Нагадаємо, гороскоп 2020 обіцяє неприємності у фінансовій сфері деяким знакам Зодіаку. Астролог Павло Глоба назвав три знака Зодіаку, яким варто бути на сторожі в кінці січня, оскільки грошові втрати можуть бути досить серйозними.