Ілюстрація REUTERS

Лютий стане місяцем, в який нас чекає занурення в себе і зміна звичних відносин. Люди схильні занурюватися в себе, суб'єктивно сприймається дійсність, з'являються таємниці. У цей період слід особливо уважно прислухатися до внутрішнього голосу, інтуїція швидше, ніж логічне мислення, підкаже правильний хід.

Астролог Марина Скаді склала місячний календар на лютий 2020 року.

Місячний календар на лютий 2020

1.02 - 2.02 «Зростаючий Місяць». Місяць у знаку зодіаку Телець.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які в лютому зустрінуть своє кохання

Телець - знак матеріальної стабільності, тому це найсприятливіший час для проведення фінансових операцій та операцій з нерухомістю.

3.02 - 4.02 «Зростаючий Місяць». Місяць переходить у знак Близнюки.

Час швидких і енергійних справ. Краще зайнятися роботою, що не вимагає особливої концентрації уваги і великих тимчасових витрат.

5.02. - 6.02 «Зростаючий Місяць». Місяць переходить у знак Раку.

Рак - час неспішної стабільності. Ідеально підходить для занять монотонною роботою.

8.02.- 9.02 «Зростаючий Місяць». Місяць у знаку Лева.

Місяць у Леві сприяє всім починанням: від організації спортивних або культурно-масових заходів до корпоративів, спрямованих на згуртування колективу для плідної співпраці.

10.02 - 11.02. «Щербатий Місяць». Місяць у знаку Діви.

Час Місяця в знаку Діви сприятливо для будь-якої кропіткої роботи, що вимагає вдумливого і серйозного підходу. Успішні будь-які банківські операції та операції з нерухомістю.

12.02 - 13.02. «Щербатий Місяць». Місяць у знаку Терези.

Відповідний час для відпочинку після напруженої роботи. Краще не починати нового, а швидко завершити раніше розпочате і сплановане. Плідний період для ділового співробітництва.

14.02 - 15.02. «Щербатий Місяць». Місяць у знаку Скорпіон.

Час прийняття відповідальних рішень. Покращена розумова діяльність, зросла здатність до концентрації і високий рівень самокритичності, дозволяють відокремити істинне від надуманого.

16.02 - 17.02. «Третя чверть». Місяць у знаку Стрільця.

При Місяці в Стрільці розумові процеси далекі від земної логіки і конкретики. Це період абстрактного мислення. Однак, незважаючи на це, період ідеальний для розв'язання юридичних питань.

18.02 - 20.02 «Щербатий Місяць». Місяць переходить у знак Козерога.

Читайте такожГороскоп на лютий 2020: астролог розповіла, що зірки приготували кожному знаку Зодіаку в останній місяць зими

Не найвдаліший час для спілкування з державними органами та представниками владних структур. Велика ймовірність затримки в отриманні прибутку, можливі збитки. Всілякі організаторські справи повинні пройти без перешкод.

21.02 - 22.02 «Щербатий Місяць». Місяць в знаку Водолій.

Цей час підходить для розумової і творчої діяльності. Корисно зайнятися самоосвітою і отриманням нових знань, вивченням і впровадженням нових технологій. Успішна громадська і політична діяльність.

23.02 - 25.02 «Новий Місяць». Місяць у знаку Риби.

При Місяці в Рибах здатності до розумової концентрації дещо ослаблені, уяву захоплює нашу свідомість у світ ілюзій, тому будь-які вимагають конкретики справи насилу знаходять своє втілення в реальності.

26.02 - 27.02 «Зростаючий Місяць». Місяць в знаку Овен.

Час характеризується підвищеною імпульсивністю і поспішністю. Краще відкласти справи, які вимагають точності і продуманості, оскільки якщо не врахувати якусь дрібницю, це обов'язково обернеться негативними наслідками.

28.02 - 29.02 «Зростаючий Місяць». Місяць у знаку Телець.

Телець - знак матеріальної стабільності, тому це найсприятливіший час для проведення фінансових операцій та операцій з нерухомістю.

Фази місяця в лютому 2020

Перша чверть - 2 лютого

Повна луна - 9 лютого

Третя чверть - 16 лютого

Новий місяць - 23 лютого

Раніше УНІАН писав, коли краще стригтися, щоб волосся були здоровими і красивими.