Гороскоп 2020 обіцяє деяким знакам Зодіаку фінансове везіння в найближчому майбутньому / kruto.online

Гороскоп 2020 обіцяє деяким знакам Зодіаку фінансове везіння в найближчому майбутньому. Астролог Павло Глоба в своєму прогнозі назвав чотирьох представників зодіакального кола, для яких початок лютого стане неймовірно щасливим часом.

Про це пише "РБК Україна".

Овен

Перед Овном відкриються широкі можливості і безмежна віра в себе. Використовуючи цей імпульс, він зможе добитися всього, до чого прагне, особливо зірки сприятимуть фінансових справах. Успіх йому принесуть будь-які справи, де Овен ні від кого не залежить, сам приймає рішення і сам готовий нести відповідальність за результат.

Відео дня

Найбільш вдалі для Овна дні: 4, 5, 7 лютого.

Рак

Читайте такожГороскоп на 3-9 лютого: астролог назвала везунчиків і невдах тижня

Для Рака починається час, коли йому варто зробити конкретні кроки в сторону своїх кар'єрних устремлінь. Начальство готове оцінити його професіоналізм і навіть, можливо, запропонувати проект, який його зацікавить, нову посаду з відчутною надбавкою до заробітної плати. Це час сміливих планів і експериментів для цього знака, переконаний астролог.

Найбільш вдалі для Раку дні: 3, 4, 7 лютого.

Водолій

На початку лютого кипуча енергія Водолія здатна вилитися в біганину і метушню. Але саме завдяки цьому він здатний переробити масу справ і завести корисні знайомства, які в перспективі допоможуть йому наповнити кишені. Аналітичні здібності досягнуто величезних висот і навіть здатні відкрити Йому очі на деякі речі.

Найбільш вдалі для Водолія дні: 6, 7 лютого.

Риби

Для Риб початок лютого - час успішного бізнесу і отримання прибутку. Вони здатні виявити прибуток навіть там, де цього зовсім не чекали. Павло Глоба рекомендує Рибам довести до ладу свої фінанси: Всесвіт їх до цього всіма силами буде схиляти. Будь-які думки у цьому напрямку з часом можуть обернутися для Риб непоганим доходом.