Овнам Павло Глоба радить не втрачаючи часу брати бика за роги / tv.ua

Гороскоп 2020 підкаже, для кого зі знаків Зодіаку кінець зими принесе неймовірну удачу. Лютий, на думку астролога Павла Глоби, обіцяє людям, народженим під цими сузір'ями, везіння в різних життєвих сферах.

Про це пише Styler.

Овен

Читайте такожАстролог розповіла, що подарувати чоловікам на День всіх закоханих за знаками Зодіаку

Відео дня

Овнам Павло Глоба радить не втрачаючи часу брати бика за роги, адже сприятливе розташування планет істотно позначиться на їхньому житті і допоможе подолати будь-які труднощі на своєму шляху. Лютий стане відмінним часом як для роботи, так і для особистих відносин. Самотні Овни в цьому наповненому атмосферою любові місяці, можливо, зустрінуть другу половинку.

Телець

Провідною життєвою сферою для Тельців стане фінансова. Саме в ній, на думку Павла Глоби, у Тельців найбільше шансів досягти успіху. Астролог вважає, що кінець зими стане дуже сприятливим для продажу або покупки нерухомості, ремонту або перестановки. Будь-які зміни, на які зважаться Тельці в лютому, піде їм тільки на користь. А от ближче до кінця місяця Тельцям варто зайнятися амурними справами.

Стрілець

Лютий стане дуже важливим місяцем для Стрільців, зазначає астролог. В житті Стрільців почнеться дивно позитивний період, коли можна змінити свою долю. Велике значення у цих метаморфозах зіграють друзі і родичі. Павло Глоба рекомендує прислухатися до думки близьких людей і зайвий раз не сваритися.