Астрологи назвали знаки Зодіаку яким особливо пощастить навесні 2020 року / shutterstock

Астрологи назвали знаки Зодіаку яким особливо пощастить навесні 2020 року.

Про це пише slovofraza.

Скорпіон

Ви рідко відчуваєте себе справжніми щасливчиками, але тепер увага Фортуни до вашої персони буде максимальною. Настав час для того, щоб заробляти по-справжньому багато і по-справжньому стабільно – це ваш шанс.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на 10-16 лютого: астролог назвала везунчиків і невдах тижня

Овен

Ви любите працювати і дійсно старанні люди - настав час заробляти не тільки пропорційно докладеним зусиллям, але навіть понад те. Коли удача вступить в свою найактивнішу фазу, у вас в розпорядженні з'явиться дійсно багато готівкових коштів. Поспішайте скористатися цими грошима правильно і не прагнете до надмірного ризику – він теж повинен бути виправданим і послідовним.

Козеріг

Грошова удача буде на вашому боці і ви зможете насолодитися тим, як добре все виходить. Головне, що ви підготували базу і ментально готові до того, що удача вас дійсно наздожене — це принциповий момент. Може бути, вам навіть не потрібно особливо старатися — ви можете виграти гроші в лотерею або в азартні ігри. З іншого боку, не потрібно сподіватися на те, що гроші принесуть вам додому – все-таки в житті все влаштовано інакше.