Стабільний місяць чекає на Барана у всіх сферах / samacharnama.com

Перший місяць весни – період оновлення та очікуваних розвитків подій. Відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп на березень для всіх знаків Зодіаку.

Про це пише g2020.su.

Овен

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, яким казково пощастить у лютому

Відео дня

Стабільний місяць чекає на Овна у всіх сферах. Можлива навіть якась апатія і бажання відпочинку, що цілком можна дозволити. Астролог радить не робити нічого для кардинальних змін. Основне – зберегти досягнуте раніше. Самотні Овни запросять на побачення неординарну людину, але далі зустрічей відносини не зайдуть. Сімейні знаки будуть планувати кроки для майбутніх досягнень, планувати покупку нерухомості і переїзд. В роботі знак чекає спокійний період, зазначений планомірними виконаннями завдань і отриманням прибутку.

Телець

Березень – місяць удачі, спокою, радісних звісток. Для отримання подарунків долі Тельцю нічого не потрібно буде робити. Ви завжди будете в потрібний час у потрібному місці, насолоджуйтеся прихильністю зірок. В середині місяця на вас чекає захоплююча туристична поїздка в колі рідних людей, друзів. В кінці місяця в будинок нагрянуть гості з іншого міста. Приємне проведення часу виявиться ще й корисним. В любові у Тельців – період гармонії та взаємності, що позитивно позначиться на психоемоційному настрої знака.

Близнюки

Для Близнюків вищі сили притримали робочі завдання, які в березні 2020 накриють з головою. Часу ні на що інше вистачати не буде, але фінансовий результат дозволить обдарувати близьких людей подарунками і себе не образити. В середині місяця можлива відповідальне відрядження, за результатами якої чекайте підвищення в посаді. Сім'я може висловлювати претензії з приводу зайнятості, але перспектива спільного відпочинку на закордонному курорті пом'якшить настрій домочадців.

Рак

Фізичні та емоційні сили потрібні Раку для перемоги над проблемами в березні 2020 року. Ви будете крутитися, як муха в окропі, щоб встигнути виконати намічені плани і приділити час вимогливою другій половині. Особисті відносини Раку в березні будуть під ударом, який витримають тільки міцні, перевірені часом пари. Решта гідно пройдуть період розставання, звільнивши місце для нових взаємних почуттів. Уваги потребують і старші члени сім'ї. Раку доведеться витратитися фінансово для підтримки здоров'я рідних людей. Світла смуга не за горами, і удача вже на порозі вашого будинку.

Лев

Читайте такожНаближається ретроградний Меркурій: як вберегтися від негативного впливу

Ділові відносини – сфера, в якій Лев досягне успіху в перший весняний місяць. Йому немає рівних у професійних знаннях. Ви – чудовий керівник і виконавець, без вас робота просто стоїть на місці. Заслужені визнання і нагороди в робочому напрямку вплинуть на ваш і без того гордовитий характер. Як завжди, під удар потраплять близькі люди, члени сім'ї, які потребують вашої уваги і тепла. Змініть гнів на милість, знімайте корону біля входу в свій будинок, і відносини почнуть приносити задоволення і радість.

Діва

Захоплення творчістю, новим хобі або звичною справою допоможе Діві пережити емоційне напруження, що виникло в роботі. Ви досить напрацювалися для того, щоб дозволити собі розслабитися. Однак відпустки не передбачається, доведеться черпати сили з внутрішніх резервів – улюбленого заняття і сім'ї. Рідні люди нададуть всіляку підтримку і розуміння в сформованій ситуації. На самотніх Дів чекає доленосна зустріч, яка покладе кінець самотності і смутку.

Терези

Підбивання підсумків, оцінка ситуації і вчинків очікує на Терези в березні 2020 року. Ви переглянете свої погляди щодо відносин, визнаєте свої помилки, станете на шлях виправлення. Єдине місце, де удача не підведе – робота. Тут не передбачається ніяких проблем. В іншому будьте готові оперативно реагувати на події навколо. Особисті стосунки – ваша тривога і біль. Зумівши пробачити і отримати прощення, ви забезпечите собі комфортне життя, наповнене розумінням та любов'ю. Вашої уваги потребують діти. Не відмовте їм допомоги, це вкладення в майбутнє.

Скорпіон

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, які розбагатіють вже цієї весни

Скорпіону доведеться проявити свою хватку, діловитість, вміння вести переговори, щоб досягти успіху в березні 2020 року. У роботі ви вступите в чесну боротьбу, в якій здобудете перемогу. В особистих стосунках спокій буде змінюватися бурхливою пристрастю. Пари зі стажем гідно витримають розбіжності. Ті, хто нещодавно у відносинах потраплять під вплив партнера і будуть замислюватися про правильність свого вибору. Березень не є небезпечним з точки зору розставання. Якщо і доведеться приймати рішення – вони будуть схвалені обопільно, до взаємного комфорту.

Стрілець

У березні Стрілець буде ретельно планувати життя, тому буде встигати скрізь і у всьому. На цей час добре планувати відвідування державних інстанцій, переоформлення юридичних документів. Зірки протегують паперовим справам, використовуйте цей час ефективно. Сімейним Стрільцям у березні пощастить насолоджуватися гармонією, а одиноких знаків чекає безліч знайомств, зустрічей, контактів. Не відмовляйтеся від запрошень, велика ймовірність зустрічі своєї долі.

Козеріг

Метушня, піклування, вирішення питань очікує Козерога в Березні 2020 року. Ви потребуєтесь про все і одразу: сім'ю, колектив, далеких і близьких родичів. Згадають про вас і друзі, яким без вас також здасться сумно. Бурхлива діяльність, активність втомить вас. До кінця місяця захочеться тиші і самоти. Кохана людина обрадує шикарним подарунком. Зверніть увагу на здоров'я, можливо, буде потрібно звернення до лікаря.

Водолій

Читайте такожАстрологи назвали найбільш підступні знаки Зодіаку

Початок весни буде спокійним для Водолія. Всі сфери життя відкриті гладкими дорогами, а почуття гумору знака допоможе ставитися до дрібниць з часткою іронії. Професійна діяльність вийде на передній план, відкривши нові горизонти в досягненні цілей. Місяць вдалий для фінансових вкладень, зміни іміджу, звернення в салон краси. Вдалими будуть поїздки, подорожі, прогулянки вихідного дня. Побутові сутички в сім'ї будуть гаситися м'якістю, стриманістю знака, який цінує свій тил.

Риби

Енергія Риб в березні буде плескати через край. Прилив сил і бажання змін допоможуть зрушити з місця справи, відкладений до нових віників. Риби досягнуть успіху у всьому: особистих стосунках, роботі, сім'ї. Астролог радить з обережністю впускати нових людей у своє життя. Не слід в цей період довіряти першим зустрічним. Тільки перевірені часом відносини не викличуть підозри. Бережіть коханої людини, вас дуже цінують і балують.