Ілюстрація REUTERS

Лютий стане місяцем, у який на нас чекає занурення в себе і зміна звичних відносин. Люди схильні занурюватися в себе, суб'єктивно сприймається дійсність, з'являються таємниці. У цей період слід особливо уважно прислухатися до внутрішнього голосу, інтуїція швидше, ніж логічне мислення, підкаже правильний хід.

Астролог Марина Скаді склала місячний календар на тиждень 17-23 лютого.

17.02. «Третя чверть». Місяць у знаку Стрільця.

При Місяці в Стрільці розумові процеси далекі від земної логіки і конкретики. Це період абстрактного мислення. Однак, незважаючи на це, період ідеальний для розв'язання юридичних питань.

Відео дня

18.02 - 20.02 «Щербатий Місяць». Місяць переходить у знак Козерога.

Читайте такожГороскоп на 17-23 лютого: астролог назвала везунчиків і невдах тижня

Не найвдаліший час для спілкування з державними органами та представниками владних структур. Велика ймовірність затримки в отриманні прибутку, можливі збитки. Всілякі організаторські справи повинні пройти без перешкод.

21.02 - 22.02 «Щербатий Місяць». Місяць в знаку Водолій.

Цей час підходить для розумової і творчої діяльності. Корисно зайнятися самоосвітою і отриманням нових знань, вивченням і впровадженням нових технологій. Успішна громадська і політична діяльність.

23.02 «Новий Місяць». Місяць у знаку Риби.

При Місяці в Рибах здатності до розумової концентрації дещо ослаблені, уява заводить нашу свідомість у світ ілюзій, тому будь-які справи, що вимагають конкретики насилу знаходять своє втілення в реальності.