Астрологи радять присвятити суботу розумовій і творчій діяльності / фото pixabay.com

Під впливом спадного Місяця і Меркурія в ретроградній фазі всі процеси сповільнюються, а життєва енергія йде на спад. Однак деяким знакам Зодіаку астрологи приготували дуже оптимістичний прогноз.

Астрологи радять присвятити суботу розумовій і творчій діяльності. Цей день знаходиться під управлінням Сатурна - планети, яка надає енергію інтелектуалам. А місячний Водолій налаштовує на артистизм і творення, пише НВ.

Гороскоп на сьогодні: Терези

Навіть перебуваючи в стосунках не зачиняйтеся від усього світу. Тим більше, якщо ці відносини вас не зовсім влаштовують. Ймовірно, у вашого нинішнього партнера є мінуси, з якими не так легко примиритися. Та й чи потрібно, якщо є можливість почати нову сторінку в своєму житті?

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали три найбільш несумісних знаки Зодіаку

Гороскоп на сьогодні: Рак

Якщо ви знайдете в собі сили розлучитися з людиною, стосунки з якою є тягарем, то нову любов зустрінете скоро. До речі, можливо, це буде не зовсім нова любов, а людина, з якою ви вже пробували будувати відносини. Не бійтеся визнати помилки, результат того вартий.

Гороскоп на сьогодні: Діва

У самотніх Дів сьогодні є всі шанси познайомитися з цікавою особою протилежної статі. І навіть якщо спочатку людина не викличе у вас особливого інтересу, дайте їй ще один шанс. Її чарівність, почуття гумору і вміння підтримати близьких в складну хвилину стануть в пригоді.

Нагадаємо, гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку передбачає емоційно напружений день, який можна буде використовувати на свою користь. Ближче до вечора варто відмовитися від непосильних завдань.